Living the good life @ Curacao

Blue Bay Curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


 

Bon siman dushi’s. Het was weer een druk weekje. Veel leuke dingen gedaan. Onverwachte gezellige avondjes. En heerlijk relaxte stranddagjes. Het leven is mooi.

Een late namiddag een drankje gedaan bij Bij Blauw. Heerlijk aan het water. Ik had een afspraak in de buurt, en daarna vond ik het wel tijd om even wat leuks te doen. Want dat doe ik anders nooit haha. Daarna zijn we nog een hapje wezen eten.

Bij Blauw Curacao

Dag erna had ik weer zin om lekker naar het strand te gaan. Maja er moet ook nog wat gewerkt worden. Dus dan maar naar een strand waar wifi is en laptop mee. De helft van de tijd zat ik alleen maar te kletsen of te zwemmen, maar het idee van werken op het strand was er wel. Daarna had ik weer een lesje Papiamentu. Ik kan niet wachten tot ik het gewoon kan spreken.

Blue Bay Curacao

Donderdag werd onverwachts weer een heel gezellig avondje. Iemand die ik hier heb leren kennen was weer op het eiland, en we waren aan het appen. Hij was in de stad met een vriend en toen ben ik ook nog ‘even’ langs gegaan. Eerst een drankje bij Saint Tropez totdat deze sloot. Daarna door naar Milez.

Vrijdag trouwde een collega van mij. De ceremonie was bij Kranchi, het gemeentehuis van Curacao. En dat is vlak bij de Netto bar – de oudste bar van Curacao. Dus na de trouwerij zijn we nog even daar een drankje gaan doen met een paar collega’s. Daarna ben ik nog bij de happy hours op Mambo beland, want het bruiloftsfeest was ook daar.

netto bar Curacao

Deze week ben ik ook weer flink wezen sporten. De maandag en dinsdag was ik samen met Jericette trainen. Echt zo’n aanrader voor iedereen die moeite heeft met naar de sportschool gaan. Met een personal trainer heb je echt een stok achter de deur. ik roep al het hele jaar dat ik weer ga beginnen, maar elke keer ging ik toch niet. Nu ga ik wel. Ben zelfs 4 keer geweest deze week. Jaja #fitgirl hier.

sporten Curacao

Zaterdag was het weer stranddag. We hadden 1 uur bij Mambo afgesproken, maar ik had me een beetje verslapen. Half 2 werd ik wakker en zag dat het al zo laat was. Naja, toch nog maar even naar het strand. Onder het motto van een dag geen strand is een dag niet geleefd. Mensen vragen wel eens of ik hier vaak naar het strand ga. Ja! Ik ben er denk ik zeker wel 3 keer per week te vinden. Soms een hele dag. Soms een uurtje. Heerlijk. ‘S avonds zijn we nog naar Zanzi en Mojito’s geweest. Top dagje. De dag erna werd een Netflix-dagje. Ook fijn af en toe.

cabanabeach curacao


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

1 reactie

  1. Ik zou graag naar Curacao op vakantie gaan, maar emigreren is niks voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *