Een half jaar op Curacao

Een half jaar geleden. 6 Maanden. 26 Weken. De dag dat ons grote avontuur begon. Aan de ene kant voelt het als gisteren. Aan de andere kant als jaren geleden.

1 Ding weet ik zeker, dat dit de beste keuze is die ik ooit gemaakt heb. Soms denk ik terug aan de tijd in Nederland, en heb ik alleen maar spijt dat ik niet eerder ben gegaan.

Ik ben hier gelukkig. Echt gelukkig. Een gevoel wat ik al lange tijd niet meer gehad had. Ik voel soms gewoon kriebeltjes in mijn buik. Alsof je verliefd bent. Maar dan op Curacao. Op het uitzicht vanaf de Julianabrug. Op de zwarte silhouetten van de palmbomen als je tegen zonsondergang naar huis rijdt. Op het moment dat je de zee tevoorschijn ziet komen. Op het leven.

Ik leef hier echt weer. Doen waar je zin in hebt. Niets plannen. Gewoon zien wat het leven je brengt. Niets moet, alles kan. Avondjes dansen onder de sterrenhemel. Nieuwe strandjes ontdekken en al ontdekte herbeleven. De prachtige natuur bewonderen en nieuwe mensen leren kennen.

Ik hou van het leven. Ik hou van Curacao.

playa kalki - strand Curacao

Ps: Lang, lang geleden. Toen heb ik 2 artikels geschreven. 1 Over hoe ik over de meest genoemde nadelen dacht van het wonen op Curacao. En 1 over hoe ik dacht over de meest genoemde voordelen. Nu woon ik hier dus al even, en heb ik zelf kunnen ervaren hoe het echt is. Benieuwd hoe daar nu dus over denk? Nu ik zeg maar ervaring heb. Hou dan deze week eiland-meisje.nl in de gaten.

Bon Siman. 

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

4 reacties op “Een half jaar op Curacao

 1. Rowan

  Wat fijn dat je zo gelukkig bent op Curacao!! Ik kan mij ook heel goed voorstellen dat je verliefd bent, het is zo’n prachtig eiland!

  Reply
 2. Sabine

  Wat fijn dat je zo gelukkig bent! Ben ook heel benieuwd naar hoe je nu denkt over die voor- en nadelen. Ik houd je dus in de gaten haha 🙂

  Reply
 3. Lisanne

  Times flies when youre having fun. Heerlijk lijkt mij het wonen op een eiland waar je altijd met slippertjes de deur uit kan. Waar je niet na hoeft te denken over wat voor weer het wordt en dat elk weekend een mini vakantie is. Ik ben nog nooit op het eiland geweest maar kom er in september naar toe en ik heb nu al de kriebels. Ik heb heel sterk zo een gevoel dat ik het hier fantastisch gaat vinden en nooit meer terug wil….. Ik ben benieuwd of mijn gevoel juist is.

  Reply