Veel gewerkt deze week

jan thiel curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef. 


Een week waarin ik heel hard gewerkt heb, Maar wel hele leuke opdrachten heb mogen doen. Zo heb ik afgelopen week een fotoshoot mogen doen bij Brakkeput kinderoord, waar ze kinderen helpen die uit een moeilijke thuis-situatie komen.  Ze zijn nu bezig met een nieuwe website en daar is natuurlijk beeldmateriaal voor nodig.

brakkeput-kinderoord-curacao

En de dag erop had ik al weer een hele toffe fotoshoot. Een stel dat op huwelijksreis was wilde hier een fotoshoot doen in hun trouwkleding samen met hun kindjes. Ze zagen er zo mooi uit. En dat in combinatie met een toffe locatie aan zee, zorgde voor hele mooie plaatjes.

Kijk even in mijn online portfolio voor de foto’s.. Hier gewoon een random foto van mijn pluizenbolletje Akira, die ’t haarzelf even gemakkelijk gemaakt heeft.

langhaar akita inu

Voor ik het wist, was het al weer weekend. Vrijdag avond was ik uitgenodigd bij Mood beach en Cabana. Samen met een aantal andere die ook druk bezig zijn in het online marketing wereldje werden we bij Mood ontvangen met een cocktailtje en lekkere hapjes.

mood beach curacao

Daarna zijn we doorgegaan naar Cabana en hebben daar de verschillende vissen geproefd die ze tijdens de ‘fishmarket’ serveren. Het was een leuke en gezellige avond.

Zaterdag was een heel relaxte dag. Overdag zijn we naar het strand geweest. Heerlijke middag in het zonnetje en in het water doorgebracht. M’n broertje kwam ik daar ook nog tegen, die had ik al een tijdje niet meer gezien. We wonen namelijk allebei aan de andere kant van de stad.

cabanabeach curacao

Eenmaal uitgezwommen zijn we een hapje wezen eten aan het strand in Jan Thiel. We kwamen voor de spareribs, maar die waren helaas van de kaart gehaald. Béétje jammer, maar toch wel lekker gegeten. Daarna hebben we nog een klein dansje gedaan bij Zanzibar, want we waren er toch. Lekker dagje was het weer.

jan thiel curacao

De zondag heb ik de hele dag thuis gezeten. Had mijn honden eens van mijn loungehoekje weggestuurd en heb daar zelf heerlijk gelegen met een boekje. ‘S avonds ben ik nog heel even naar Kokomo geweest. Moest toch even de deur uit. Een hele dag thuis zitten is niets voor mij. Helemaal op een zondag niet.

Dat was weer een heerlijk weekje. Op naar de volgende. Bon siman!


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *