Living the good life @ Curacao

Avila beach hotel Curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Het was weer een gezellige week. M’n werk is erg leuk. Vind het ook leuk om naar kantoor te gaan. Ik ga elke dinsdag, want dan hebben we toch vergadering, en dan blijf ik de hele dag daar. Het is echt de perfecte baan voor mij. Lekker vrij in mijn tijd indelen, en hoeveel tijd ik er aan besteed. En het sluit heel erg aan bij wat ik al doe. En ook leuke collega’s.

Woensdag heb ik een halve dag op kantoor gewerkt, daarna ben ik naar huis gegaan en ben daar verder gegaan. ‘S avonds heb ik samen met m’n buurmeisje gegeten. Halverwege het koken raakte wel mijn gas op. Dus ik met mijn pannen maar naar haar huis gegaan en daar m’n eten verder afgemaakt. Daarna weer terug naar mijn huis om hier te eten. Want we zouden bij mij eten haha.

Vrijdag had ik een leuke afspraak op het strand. Heel vervelende plek om meetings te houden hoor. Echt heel vervelend.. Uitzicht op het strand met de vele palmbomen en het blauwe water.

‘S avonds ben ik nog even naar het Avila hotel geweest. Ik was daar nog nooit geweest, maar ik had met iemand afgesproken en die waren nog daar, en zeiden dat het wel gezellig was. Dus ben ik ook die kant op gegaan. Het was zeker gezellig en ook erg mooi.

Avila beach hotel Curacao

Zaterdag ben ik overdag gewoon thuis geweest. Lekker even bij het zwembad rond gehangen. En besloten om ook vort filmpjes te maken. Een hele tijd geleden maakte ik ook al filmpjes van de plekjes waar ik kwam. Maar was ermee gestopt omdat het teveel werk was. Nu heb ik gewoon een simpele app gevonden waar je makkelijk filmpjes in kan maken. Dus er gaan weer veel filmpjes komen van alle mooie plekjes op Curacao.

Zo heb ik zaterdag middag al meteen een nieuw filmpje gemaakt. Ik was met vrienden naar happy hour geweest. Was trouwens lang geleden dat ik daar was geweest. Als ik ga, dan ga ik meestal pas later. Maar het was ook wel weer eens leuk om lekker vroeg te gaan. Toen we honger kregen zijn we Pizza gaan eten bij Il Forno. Ik zat zo vol dat ik maar naar huis ben gegaan erna. Lekker vroeg naar bed.

Zondag vierde een vriendinnetje haar verjaardag. Dus ik was daar ’s middags al heen gegaan en de rest van de dag daar gebleven. Lekker wijntje gedronken en heerlijke barbecue gehad. En er waren poesjes van 1 week oud, super schattig. (zie mijn Instagram stories voor een foto) Soms hoeft het maar zo simpel te zijn om een leuke dag te hebben.

Abonneer je nu op mijn Youtube kanaal om als eerste de nieuwste filmpjes te zien!


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *