Week overzicht #2

Jaja, hier ben ik weer. Voor het eerst in jaren dat ik me echt hou aan mijn eigen voornemen om weer wekelijks te gaan bloggen. Ik ben benieuwd hoeveel mensen er eigenlijk nog lezen die ook 8 jaar geleden mijn blogs lazen, toen dit avontuur allemaal begon.

Ik moet wel even nadenken hoor wat ik deze week allemaal gedaan heb. De hitte tast mijn denkvermogen aan. Want jeetje, wat is het heet momenteel. Eigenlijk hoor ik een tropenrooster te hebben nu, maar het is te druk met werk, dus ook tijdens de hete middagen wordt er doorgewerkt.

Nadat het afgelopen week een aantal dagen wat bewolkt was, wat niet wil zeggen, minder heet, was het laatste dagen weer lekker zonnig. Wat voor mijn fotoshoots wel mooi meegenomen is. Al die mooie woningen komen toch net wat mooier tot hun recht in het zonnetje. En ik heb er weer verschillende mooi op beeld vast gelegd.

Ook nog verschillende familieshoots gedaan, waarvan 1tje op dat nieuwe stuk bij Marie Pampoen. Het is nog niet helemaal klaar, maar wel al open, en het is echt heel mooi geworden. Leuk om een keertje te gaan kijken. Er zijn verschillende dingen te doen voor kinderen. Genoeg palapa’s om lekker in de schaduw te genieten. Ben benieuwd hoe het gaat zijn als het helemaal af is, maar nu al een enorme aanwinst voor Curacao. Vooral ook omdat het helemaal gratis is.

Het hoogtepunt deze week was toch wel de zaterdagmiddag. Samen met mijn vrienden en Yakita ging ik nog even mijn verjaardag vieren. We gingen de hele middag in de tikibootjes, wat heel erg leuk was. De hele middag gevaren, gebarbecued en gezwommen met een geweldig gezelschap. Zelfs Yakita heeft gezwommen. Net nog een heel schattig filmpje gedeeld op mijn instagram, je moet het echt even kijken, zo lief. Daarna zijn we nog even Pietermaai ingegaan voor een drankje, want die hadden we nog niet genoeg gehad.

Ook was ik deze week nog een middagje naar Piratebay geweest. Het was te heet thuis, dus ben ik met laptop en al verplaatst naar het strand. Een vriendin van mij was ook daar, dus nadat ik het wel weer gezien had met werken, hebben we nog even een uurtje op het strand gechild en genoten van de sunset die weer prachtig was.

En ook een namiddagje naar Bluebay. Zo heerlijk om dichtbij de mooiste stranden te wonen, zodat je gewoon na een werkdag nog even kan afkoelen op het strand en genieten van al weer een geweldig mooie zonsondergang. Dat verveelt echt nooit.

Op naar een volgende hete week. Ayo dushi’s.

PS: Had ik al gezegd dat het heet is?

3 reacties

 1. Hoi, ik ben je gaan volgen toen wij 2 jaar geleden op het punt stonden om naar Curaçao te emigreren. Voor mij was het toen heel leuk en leerzaam om je stukjes te lezen. Ook nu vind ik het heel leuk omdat ik alle plekjes die je noemt inmiddels ken. En ja!! Het is bloedheet!

 2. Joke Kuenen zegt:

  Hoi hoi
  Ik volg je nog steeds hoor
  Ook toen ij in het voormalig Joegoslavie was
  Trouwens je ziet er goed uit
  Mag ook eens gezegd worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *