Week overzicht #3

We zijn weer in een nieuwe week beland. Wat gaat de tijd snel. Het lijkt wel alsof de tijd nog sneller gaat nu ik weer die blogs schrijf. Want het lijkt net gister dat ik de vorige geschreven heb, maar dat is dus niet zo.

Het is nog steeds heet. Dus als ik de tijd heb ga ik lekker afkoelen op het strand na werk. Even een duik nemen en de zonsondergang kijken. Ook even lekker op het strand geluncht, dit keer bij Niffohuts in Boca Sami. Wat heerlijk dat dit gewoon kan. Dat is echt zo fijn aan het leven op een tropisch eiland. Binnen 10 minuten sta ik op verschillende prachtige stranden, waar veel mensen een heel jaar voor moeten sparen om daar een weekje te mogen zijn. Dan bedenk ik me maar weer hoe gelukkig ik mag zijn met mijn leven.

Ik spreek heel vaak mensen die dan aangeven jaloers te zijn en ook zo’n leven willen. Willen wonen op een tropisch eiland. Je kán zo’n leven hebben. Je kán verhuizen. Je hoeft niet in het leven te blijven hangen waar je in zit als je daar niet blij mee bent. Het is maar net hoe graag je het écht wil. Want het is niet altijd even makkelijk. Het is een hoop geregel. Maar als je wil, ga dan gewoon. Bevalt het niet, kun je altijd weer terug.

En natuurlijk is niet alles rozengeur en zonneschijn op Curacao. Om maar een voorbeeld te noemen.. altijd alles gaat kapot. Spullen zijn niet gemaakt voor dit klimaat. Zo donderde ook mijn auto weer eens uit elkaar. Letterlijk dit keer. De monteur vond dat ik dat onderdeel toch niet nodig had dus heeft het in de container gegooid en binnen een halve minuut was het dus ‘gefixt’ deze keer, en kon ik weer de weg op.

Maar weer terug naar de leuke kant van Curacao. Ik ben weer in fantastisch mooie vakantie woningen geweest. Er staan echt pareltjes op dit eiland hoor. Als je inspiratie wil opdoen voor een mooie vakantievilla volg me dan op Instagram, want daar deel ik al die geweldig mooie huizen.

Het weekend was ook weer geweldig. Vrijdag avond was weer een ouderwetse uit de hand gelopen we-gaan-1-drankje-doen-bij-happy-hour avond geworden. We belanden uiteindelijk bij W&W, waar ik normaal nooit meer kom, maar het was die avond echt heel gezellig.

Maar er was uiteraard nog niet genoeg gefeest. Want de dag erna stond het leukste feestje van het jaar op de planning. Kaya Kaya festival. Wat ooit begonnen was als een klein buurtfeest is uitgegroeid tot een geweldig mooi en groot festival met meer dan 20.000 bezoekers. Dat is voor zo’n klein eiland als Curacao echt heel groot. Het was ook dit jaar weer erg geslaagd.

De zondag hebben we gebruikt om even lekker bij te komen van al die gezelligheid, en dat deed ik deze keer op Cas Abou. Volgens mij ben ik daar niet meer geweest sinds ik daar woonde, maar het blijft toch wel een prachtig strand.

Dit was het weer voor deze week. Tot volgende week maar weer.

Ayo!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *