één grote chaos.

playa forti - Westpunt Curacao - stranden Curacao.

Ik weet niet hoe ik moet beginnen. Óf ik er over moet beginnen. Sommige dingen zijn te privé. Maar als je privé leven zo goed als compleet op internet staat en wekelijks door vele mensen gelezen wordt, dan moet je soms wel. Het zou raar zijn om niets te vertellen. Ik voel ook een band met jullie. Spreek veel van van jullie regelmatig. Het moet gewoon. Hoe moeilijk ook.

Dat er vorige week geen weekoverzicht online gekomen is heeft een reden. Niet dat ik die week niets gedaan heb. Maar omdat het raar voelde om over koetjes en kalfjes te schrijven terwijl het één grote chaos in mijn hoofd was.

Ik val maar meteen met de deur in huis. Mijn vriend en ik gaan uit elkaar. Scheiden. Ik wil verder niet teveel in de details treden. Enigszins een beetje privacy behouden. Maar het is ontzettend snel gegaan. Er waren twijfels. Nog maar net. En dan wordt ineens de keuze voor je gemaakt om het meteen uit te moeten spreken.

Mijn beste maatje ben ik kwijt. Hij gaat terug naar Nederland en ik blijf hier. Het voelt zo onwerkelijk. Samen blijven was geen optie, maar om nu echt onze wegen te scheiden voelt zo ontzettend klote. Het doet pijn om iemand te laten gaan waar je van houdt. Maar als je niet voor 100 procent voor iemand kan gaan dan moet je hem wel laten gaan. Juist ómdat je van hem houdt.

Gelukkig gaan we nog wel goed met elkaar om. We wonen nog gewoon samen en kunnen ook nog met elkaar leuke dingen doen. Soms met een lach, soms met een traan.

 

Hier laat ik het even bij. Het is even een zware periode. Vandaar dus ook dat er de laatste tijd geen nieuwe blogs online kwamen. Mijn hoofd stond er niet naar. Er kwam niets uit..

 

16 reacties

 1. zegt:

  Leuke blog !
  Ga zo door.

 2. zegt:

  O neeeee 🙁 wou dat ik je een hele dikke knuffel kon geven! Zo lastig 🙁 maar uiteindelijk komt het goed 🙂 sterkte meis!

 3. Ray zegt:

  Diana,
  Ontzettend heftig en ingrijpend wat je overkomt.
  Wel open en eerlijk dat je dit deelt met alle leden.
  Vanuit onze kant heel veel sterkte gewenst.
  Gr Ray en ilona

 4. Boukje zegt:

  Aaah….wat ontzettend kloten dit!! Maak je niet druk om je blog! Dat komt wel weer. Heel veel sterkte de komende periode voor jullie beiden! Uitelkaar gaan is nooit leuk…..sterkte meis!!
  Knuffel!!

 5. Joke kuenen zegt:

  Lieve Diana

  Wil jullie allebei heel veel sterkte toewensen
  Is nu een moeilijke tijd maar over een poosje word de pijn minder
  Hoop dat jullie vrienden kunnen blijven
  Mijn ex en ik praten gewoo met elkaar
  Doe zelf elk jaar zijn velasyingaangifte
  Mijn huidige man kan ook gewoon opschieten met mijn ex en ik vind zo hoort het ook
  Zeg altijd na iedere donderslag ☈komt er een heldere hemel
  Dikke knuffel en doe maar stapje voor stapje de verwerking want het is niet niks

 6. zegt:

  Wat ontzettend kut zeg Diana, heel veel sterkte de komende tijd. Neem de tijd om die chaos in je hoofd op orde te kunnen brengen. Liefs en een digitale knuffel!

 7. zegt:

  Heftig :'( Dikke knuffel en hou je taai!

 8. zegt:

  Wat heftig! Zat 1,5 jaar geleden in dezelfde situatie. Omdat we om elkaar gaven moesten we elkaar laten gaan. Doet misschien wel meer pijn en verdriet dan als je een hekel aan elkaar hebt.
  Heel veel sterkte in deze heftige tijd.

 9. Wat een vervelend bericht Begrijpelijk dat je hoofd nu niet staat naar andere dingen. Heel erg veel sterkte en een dikke digitale knuffel!

 10. zegt:

  Wat ontzettend klote en naar 🙁 Heel veel sterkte de komende tijd…

 11. Lisanne zegt:

  Oh wat naar en vervelend voor jullie beiden. Heel veel sterkte de komende tijd. En dat er even wat minder artikelen zijn is volkomen begrijpelijk.

 12. David zegt:

  Sterkte de komende tijd .

 13. Niels zegt:

  Mindere periode! Veel sterkte voor jou en je vriend! Schrijven over het eiland komt wel weer…

 14. zegt:

  Ach jeetje meid, wat ontzettend naar en heftig! Ik wens je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd! Liefs!

 15. Hanneke zegt:

  Sterkte!!!

 16. zegt:

  Wat ontzettend heftig zeg. Heel veel sterkte. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *