Mijn ouders op bezoek.

Weekoverzicht – Elke vrijdag vat ik mijn week samen. Zo neem ik jullie mee met mijn avonturen op dit tropische eilandje.


Bezoek hier op Curacao is altijd leuk. Mensen vanuit Nederland jouw leven hier kunnen laten zien. Laten zien dat het hier goed gaat. Dat het hier leuk is. Ons nieuwe huis showen. Onze favoriete restaurantjes. Afgelopen week waren mijn ouders hier. En over een paar weken komt 1 van mijn beste vriendinnetjes vanuit Nederland.

blauwbaai Curacao

Helaas heb ik mijn ouders niet meer uit kunnen zwaaien. In de ochtend had ik een afspraak om eindelijk mijn nieuwe tattoo te laten zetten. Daar ben ik al zo’n anderhalve maand mee bezig. Ik had de afspraak speciaal op die dag gepland zodat ik ‘m nog kon showen voordat ze weer naar Nederland vlogen. Dat duurde toch iets langer dan ik gedacht had, en ik haalde het net niet meer om op tijd bij Hato te zijn.

We hebben wel heel veel samen gedaan deze week. Ze hadden een appartement bij Blue Bay, dus daar ben ik veel geweest. Lekker op het strand gehangen en in het helder blauwe water gelegen. Ik heb ze een dagje meegenomen naar een barbecue op het strand met vrienden, wat heel erg leuk was. We dachten dat we met een klein groepje zouden zijn, maar uiteindelijk waren er een hoop mensen aangesloten. Typisch Curacao, hopi gezellig.

daaibooi-curacao

Verder zijn we natuurlijk veel wezen uiteten. Doen we normaal al, maar deze week gewoon elke dag. Zo zijn we bij Dizabia geweest, waar ze een heerlijk nieuw aanschuifmenu hebben. Natuurlijk ook nog bij Blessing. Mijn broertje en zijn vriendin werken daar dus dat moest ook geprobeerd worden. Door mijn ouders dan, want ik wist al dat je daar erg lekker kan eten. We zijn nog bij Mosa geweest. We hadden daar al eens met z’n 2e gegeten, maar met een groep is het nog leuker. We hadden gewoon de hele kaart besteld en alles gedeeld. Verder zijn we ook nog bij Landhuis Klein Santa Martha geweest. Was er al een tijdje niet meer geweest, maar ook deze hoort tot mijn favorietjes op het eiland. En toch wel de verrassing van deze week was Old Dutch. Normaal rij ik daar gewoon voorbij, maar mijn ouders wilden daar eten. En lekker joh! En dat voor een klein prijsje. Aanrader.

sunset-curacao

Zaterdag hadden we nog een afscheidsfeestje van een vriend van ons, die ondertussen al weer terug is naar Nederland. Dat is toch wel een groot nadeel van wonen op Curacao. Mensen komen, maar gaan vaak ook weer. Nu weet ik ook wat ik mijn vrienden in Nederland heb aangedaan. Zelf gaan is zoveel anders dan dat andere mensen gaan. Als je zelf gaat, dan krijg je daar een nieuw, beter leven voor terug. Als iemand anders gaat, krijg je daar niets voor terug. Behalve een lege plek aan tafel tijdens de happy hours. Het feestje was wel heel gezellig, en we zijn nog geëindigd in Mojito’s, dus dan weet je wel wat voor een avond het was.

Zo, dat was mijn weekje weer. Hoe was jullie week?

 


 

Tot volgende week en een heel fijn weekend.

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

1 reactie

  1. zegt:

    Leuk dat je ouders er waren!! Dat vind ik altijd zo tof: om anderen mijn nieuwe land te showen 🙂 Nog 3 weken en dan komt hier ook een vriendin en in december ook mijn ouders. Zoveel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *