Cas Abou

strand curacao cas abou

Cas abou staat bij vele mensen op nummer 1 als mooiste strand van curacao. Bij mij staat Cas Abou niet op 1, maar toch vrij hoog. Het is er werkelijk prachtig.

Dit strand ligt tussen Willemstad en westpunt in. Vanaf de grote weg staat dit strand aangegeven en je volgt dan een zandpad richting het strand. Daar kom je op een gegeven moment en hokje tegen waar je entree moet betalen.

Op het strand is een snackbar aanwezig waar je wat drinken en simpele snacks kunt halen. Verwacht hier niet teveel van, het is gewoon een simpele strandtent, maar prima voor een koud drankje of een snack. Je mag op dit strand trouwens ook gewoon je eigen koelbox met eten en drinken meenemen.

Er is een massage ‘huisje’ voor de ultieme ontspanning. En er is ook een duikschool aanwezig.

Het strand is er wit en het water helder blauw. Echt heel erg mooi! Aan de zijkant van de baai liggen grote rotsen in het water, waarbij je prachtige foto’s kunt nemen. Echt een dagje genieten is het hier. Snorkelen valt hier wel tegen, want de bodem bestaat vooral uit zand en er zwemmen ook niet zoveel vissen.

Kosten cas abou

De entree kost 10 gulden per auto, met maximaal 4 personen. Op zondagen en feestdagen kost het 12.50. Voor elke persoon die extra in de auto zit betaal je 2.50 extra

Op het strand zelf kun je strandstoelen huren voor 5 gulden per stuk. Er zijn ook wc’s en douches aanwezig. Voor de douches moet je wel een muntje halen en dat kost je 50 cent.

Openingstijden Cas abou

Het strand is open van 8 uur in de ochtend tot 6 uur in de avond.

Foto’s van cas abou

strand curacao cas abou

cas abou Curacao stranden

beach curacao cas abou

cas abou strand curacao

 

cas abou mooiste stranden van curacao

En nog een filmpje van Cas abou, 1 van de mooiste stranden van Curacao.

Klik hier voor alle stranden van Curacao

8 reacties

 1. bianca zegt:

  HEIMWEE!!

 2. Carolus zegt:

  Bij de 5 gulden voor je bedje krijg je een ticket waarmee je gratis een muntje voor de douches krijgt. Persoonlijk vind ik dat de strandtent juist goed past, geen overdreven luxe maar gewoon lekker normaal en schappelijke prijzen. Mijn favoriete drankje? Island Oasis smoothie voor 7,10. Wij nemen ook een koelbox mee als we er de hele dag zijn. Dat is toegestaan op Cas abou, wat voor mij ook een pluspunt is.

 3. zegt:

  Aahh mijn favoriete strandje! 😀

 4. zegt:

  Wauw! Ziet er echt heel tof uit!

 5. zegt:

  Oh wauw, wanneer vertrekt t vliegtuig? Ik wil graag naar de zon, haha

 6. zegt:

  Heeee, ik heb nu echt enorme zin in om op vakantie te gaan, haha❤️ Ik ben nog nooit op Curacao geweest, maar het lijkt me echt geweldig, haha❤️ Love, Esther

 7. Wat een fantastische plaatjes! Ik ben nog nooit op Curacao geweest, maar het ziet er zo mooi uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *