Meer traffic via Pinterest

Zoals een paar al gezien zullen hebben, heb ik een groepsbord geopend op pinterest.

Bloggers staan er om bekend mooie foto’s te maken. nu leek het mij een goed idee om al die foto’s in een groepsbord te verzamelen. Dit om meerdere redenen

Ten eerste om gewoon een fantastisch mooi bord te creëren. Denk je eens in, al die mooie foto’s verzameld op 1 plek. Je kan dan in 1 oogopslag ontzettend veel inspiratie op doen.

En natuurlijk ook om meer bezoekers naar jou blog toe te trekken. Want als jij nu een foto deelt op pinterest, dan zien alleen jou volgers die. Als je je foto deelt in dit groepsbord, dan zien ook de volgers van alle andere leden van deze groep jou foto. Je hebt dus een veel groter bereik.

Het is wel de bedoeling dat je alleen je eigen foto’s plaatst. Dus niet zomaar plaatjes van pinterest repinnen in deze groep.

Het wordt wel op prijs gesteld om foto’s die geplaatst zijn te repinnen op je eigen borden. Show some love!

Als je lid bent van deze groep kun je zelf ook mensen uit nodigen. Maak daar ook gebruik van. Nodig jou collega bloggers uit zodat deze groep groeit, en er nog meer foto’s geplaatst worden. En hoe groter de groep, hoe groter het bereik, dus hoe meer mensen jou foto’s zien.

Mocht je nog niet uitgenodigd zijn, en wel graag lid willen worden van deze groep. Zet dat dan even in een reactie hieronder en volg mij dan op pinterest, dan nodig ik je uit. Het is nodig om mij te volgen, anders kan ik je niet uitnodigen (regels van pinterest). Je kan mij altijd weer ontvolgen – mocht je mijn pins niet interessant vinden – als je toegevoegd bent aan de groep.

dutch bloggers group board pinterest

Ik heb het bord dutch bloggers group board genoemt. Waarom een Engelse naam voor een Nederlandse groep? Zodat ook mensen van buiten Nederland ons kunnen vinden en volgen.

Dus alle bloggers met pinterest, voeg je bij ons!

Follow

Diana

Praat gezellig mee

28 reacties op “Meer traffic via Pinterest

 1. Mijntje

  Hoi Diana,

  Wat een goed idee! Ik doe graag mee en heb gelijk gedaan wat je vroeg om de boel in werking te zetten.
  Ik kijk uit naar je reactie / toevoeging.
  Leuk blog heb jij trouwens ook!

  Groetjes en liefs,
  Mijntje.

  Reply
 2. Joy

  Wat een leuk idee! Ik was zelf net even naar mijn Pinterest Analytics aan het kijken etc
  Ik doe graag mee en heb je al gevolgd!

  -X-

  Reply
 3. Anniek

  Wat een sympathiek idee! Interessant wat er verzameld gaat worden.
  Ik had je blognaam al wel eens voorbij zien komen, maar nu dat ik je bio gelezen heb, hebben we toch meer gemeen dan ik dacht. Al wil ik niet naar een eiland verhuizen ofzo, graag zou ik wel mijn activiteiten in het buitenland voortzetten: onze droom is location independent werken. Binnenkort een voorproefje met 30 dagen in Berlijn. Anyway, ik ga dus nog wel eens terugkomen op je site om te kijken hoe het jou vergaat! Succes met je bedrijf!

  Reply
   1. Anniek

    Thanks! 🙂 Zou trouwens ook wel in de groep willen hoor, maar ik ben geen travel blogger. Ben je wel gaan volgen op Pinterest, leuk!

    Reply
  1. Diana Post author

   hoi eline. leuk dat je lid wilt worden. je moet me wel even volgen op pinterest, anders kan ik je niet toevoegen. je bent vrij om me daarna meteen weer te ontvolgen. X

   Reply