Outfit #3

Wat heb je in Curaçao toch veel plekjes waar je mooie foto’s kunt maken! Dus ook dit keer heb ik een mooi strand gekozen als ‘achtergrond’.

Cas abou was dit keer de set van mijn outfit shoot. Een prachtig strand, met mooi blauw water en mooie rotsen in het water. Wat natuurlijk de perfecte achtergrond vormt voor een zomerse shoot.

Ik draag 1 van de bikini’s van mijn eigen merk. Ik heb wel even moeten wennen aan dit model. Is toch even heel wat anders dan een triangel of bandeau bikini. Maar ik moet zeggen dat ik helemaal om ben. Hij staat ook heel leuk onder een laag uitgesneden top. Helaas kan je ‘m niet te vaak dragen, want hallo tanlines.

De short is een DIY projectje van een aantal jaar geleden. De welbekende ‘watermelon short’. Ik vind hem nog steeds erg leuk.

De sieraden die ik draag heb ik zelf ontworpen en zijn binnenkort ook verkrijgbaar in mijn etsy shop.

Benieuwd naar de outfit? Kijk maar mee:

strand cas abou Curacao - fashion blogger

fashion blogger Curacao cas abou strand

fashion blogger Curacao

 

strand curacao outfit fashion blogger.

  • bikini – akira swimwear
  • top – boohoo
  • short – levi’s / DIY project
  • slippers – havaianas
  • sieraden – ( ik moet nog een naam verzinnen, iemand een leuk idee?)
Follow

Diana

Praat gezellig mee

12 reacties op “Outfit #3

  1. Sharon & Karin

    Die Akira bikini’s zijn echt super! De achterkant is prachtig. Heerlijk ook om weer wat mooie strandfoto’s in Curaçao te zien. Mijn laatste bezoek is alweer twee jaar geleden. Het wordt weer tijd!

    Reply