Inspiration Friday #8

bikini trend 2015 - akira swimwear

Het is weer vrijdag. Dat wil zeggen, bijna weekend! Maar ook dat ik weer een leuke inspiratie post voor jullie klaar heb staan. Enjoy!


Fashion inspiratie: bikini trend 2015

Vandaag ga ik eens ongegeneerd reclame maken voor mijn eigen bikini merk Akira Swimwear.

Sportieve bikiniโ€™s zijn helemaal hot komende zomer en horen dan ook zeker in jou bikini collectie thuis. Natuurlijk zou je zoals vele anderen voor een triangle โ€“ of een neppert โ€“ kunnen kiezen. Maar je zou ook voor iets uniekers kunnen gaan.

En uniek zijn de bikiniโ€™s van Akira Swimwear. Ze worden allemaal op bestelling gemaakt in de kleur en print die jij zelf uitgezocht hebt. En in de pasvorm die jij mooi vind. Daarnaast zijn de bandjes van de topjes ook nog op verschillende manieren te dragen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze ook nog omkeerbaar. Vandaar ook de slogan;

Your bikini, your style, your choice.

Wat je ook veel gaat zien dit jaar? Broekjes die je billen mooi uit laten komen. Zoals cheeky en brazilian bikini broekjes. Ik ben zelf helemaal fan. Maar natuurlijk wil niet iedereen zoveel bil laten zien, dus alle broekjes zijn ook in normale bedekking verkrijgbaar. voor ieder wat wils dus.

kijk maar mee;

bikini trends 2015 - sportieve bikinii's - akira swimwear

* Al deze bikiniโ€™s worden door mij gemaakt. Ik heb ze zelf ontworpen. Zelf de patronen getekend en ik naai ze ook zelf in elkaar.

Heb jij al een bikini voor komende zomer?

21 reacties

 1. zegt:

  Heel mooi!

 2. zegt:

  Er zitten echt hele leuke bikini’s bij!

 3. zegt:

  Echt hele mooie bikini`s!

 4. Diana zegt:

  ooh wauw wat een reacties allemaal! heel erg leuk. dankjewel ๐Ÿ˜€

 5. Wauw, al je bikini’s zelf gemaakt? Echt proficiat! Keep up the good work

 6. zegt:

  Zo knap dat je dit gewoon zelf maakt! Ze zien er heel leuk uit ๐Ÿ™‚

 7. zegt:

  Ah ze zijn echt geweldig!

 8. Super hoor, de bikini’s die je maakt! Ik ga zeker eens snuffelen tussen jouw collectie voor de zomer! Ben er nog niet aan uit wat ik wil eerlijk gezegd.. Heb een maatje meer, dus moet me er goed in voelen!

 9. zegt:

  Wauw, wat tof dat je dit zelf bent begonnen, ziet er goed uit zeg! Vooral die met die kersjes vind ik leuk ๐Ÿ™‚ Zelf heb ik ook nog een bikini nodig, maar ik het altijd een beetje een moeilijke vorm, heb niet zoveel zin om op zoek te gaan.. ๐Ÿ™‚

 10. zegt:

  Ik vind ze echt heel mooi meis!

 11. zegt:

  Wat gaaf zeg! Heel leuk dat je ze helemaal zelf maakt en ontwerpt, ziet er goed uit!
  Ik ga zeker even kijken op de website ๐Ÿ™‚

 12. zegt:

  Oeh wat een leuke bikinis zeg! Ik ga dit jaar zeld niet op zonvakantie, anders had ik er zeker eentje besteld ๐Ÿ™‚

 13. zegt:

  Wow I’m in love! Super origineel, ik ga zeker eens een kijkje nemen op je website.

  Liefs
  Mariska

 14. zegt:

  Echt super mooie bikini’s! En super knap dat je zelf al het werk doet!
  -x-

  1. Diana zegt:

   dankjewel ๐Ÿ™‚

 15. zegt:

  Zo knap dat je deze zelf maakt, dat zou ik ook wel willen kunnen. Ik denk dat ik ook wat squats ga doen en dan van de zomer een bikini broekje ga kopen met iets meer bil haha. Ik hou jouw bikini’s in mijn achterhoofd! ๐Ÿ™‚

  1. Diana zegt:

   lief, thnx!

 16. zegt:

  Wat een gave bikini’s, ontzettend knap dat je die zelf hebt gemaakt! Ik ben onder de indruk!

  1. Diana zegt:

   dankjewel! heb wel een mode opleiding gevolgd, dus heb daar wel een beetje geleerd haha ๐Ÿ˜‰

 17. zegt:

  wow, I really love the colors of the bikinis. Especially the blue on the back

  1. Diana zegt:

   thank you <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *