Inspiration Friday #8

Het is weer vrijdag. Dat wil zeggen, bijna weekend! Maar ook dat ik weer een leuke inspiratie post voor jullie klaar heb staan. Enjoy!


Fashion inspiratie: bikini trend 2015

Vandaag ga ik eens ongegeneerd reclame maken voor mijn eigen bikini merk Akira Swimwear.

Sportieve bikini’s zijn helemaal hot komende zomer en horen dan ook zeker in jou bikini collectie thuis. Natuurlijk zou je zoals vele anderen voor een triangle – of een neppert – kunnen kiezen. Maar je zou ook voor iets uniekers kunnen gaan.

En uniek zijn de bikini’s van Akira Swimwear. Ze worden allemaal op bestelling gemaakt in de kleur en print die jij zelf uitgezocht hebt. En in de pasvorm die jij mooi vind. Daarnaast zijn de bandjes van de topjes ook nog op verschillende manieren te dragen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze ook nog omkeerbaar. Vandaar ook de slogan;

Your bikini, your style, your choice.

Wat je ook veel gaat zien dit jaar? Broekjes die je billen mooi uit laten komen. Zoals cheeky en brazilian bikini broekjes. Ik ben zelf helemaal fan. Maar natuurlijk wil niet iedereen zoveel bil laten zien, dus alle broekjes zijn ook in normale bedekking verkrijgbaar. voor ieder wat wils dus.

kijk maar mee;

bikini trends 2015 - sportieve bikinii's - akira swimwear

* Al deze bikini’s worden door mij gemaakt. Ik heb ze zelf ontworpen. Zelf de patronen getekend en ik naai ze ook zelf in elkaar.

Heb jij al een bikini voor komende zomer?

Follow

Diana

Praat gezellig mee

21 reacties op “Inspiration Friday #8

 1. Laura - Essential Honesty

  Super hoor, de bikini’s die je maakt! Ik ga zeker eens snuffelen tussen jouw collectie voor de zomer! Ben er nog niet aan uit wat ik wil eerlijk gezegd.. Heb een maatje meer, dus moet me er goed in voelen!

  Reply
 2. Anniek

  Wauw, wat tof dat je dit zelf bent begonnen, ziet er goed uit zeg! Vooral die met die kersjes vind ik leuk 🙂 Zelf heb ik ook nog een bikini nodig, maar ik het altijd een beetje een moeilijke vorm, heb niet zoveel zin om op zoek te gaan.. 🙂

  Reply
 3. Joanne

  Wat gaaf zeg! Heel leuk dat je ze helemaal zelf maakt en ontwerpt, ziet er goed uit!
  Ik ga zeker even kijken op de website 🙂

  Reply
 4. Meticulous

  Zo knap dat je deze zelf maakt, dat zou ik ook wel willen kunnen. Ik denk dat ik ook wat squats ga doen en dan van de zomer een bikini broekje ga kopen met iets meer bil haha. Ik hou jouw bikini’s in mijn achterhoofd! 🙂

  Reply
  1. Diana Post author

   dankjewel! heb wel een mode opleiding gevolgd, dus heb daar wel een beetje geleerd haha 😉

   Reply