Dankjewel allemaal.

Vandaag bestaat mijn blog 4 maanden. Wat is de tijd ongelooflijk snel gegaan. Maar aan de andere kant heb ik ook al weer het gevoel dat ik al veel langer blog. Dat ik al veel langer mee draai in dit hectische-bloggers-wereldje.

4 maanden geleden startte ik eiland-meisje. Waarom? Dat kun je in dit artikel lezen. Natuurlijk hoopte ik dat veel mensen mijn blog zouden lezen. Maar ik had nooit verwacht dat na 4 maanden al zoveel verschillende mensen hun weg zouden weten te vinden naar mijn blog. Echt heel erg leuk.

Ik wil vandaag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken.

Iedereen die mijn blog leest. Dankjewel! Ik vind het altijd erg leuk om te zien als een artikel goed gelezen is.

Ook wil ik iedereen bedanken die een reactie achter laat. Of deze nu positief – zoals de meeste gelukkig – of negatief is, bedankt voor de moeite om wat van je te laten horen. Vind ik leuk. Zo zie ik ook wie er mijn blog lezen.

Bedankt lief vriendje, voor het maken van mijn website. Zonder jou had ik niet zo’n leuke layout gehad. Al wil ik wel weer een nieuwe =D, voor mijn verjaardag oké?

Dat ik niet zo goed in Nederlands ben, is jullie vast wel eens opgevallen, gelukkig heb ik een lief vriendinnetje die regelmatig controleert en me tips geeft, betreft spelling. Dankjewel daarvoor!

Ook wil ik iedereen bedanken uit de facebook groepen speciaal voor bloggers. Ik kan altijd bij jullie terecht met mijn vragen. Als ik iets niet snap. Of gewoon nieuwsgierig ben hoe jullie over bepaalde dingen denken. Dus ook daarvoor, bedankt!

En natuurlijk wil ik de bedrijven waarmee ik samen heb gewerkt bedanken. Ik had nooit gedacht dat binnen zo’n korte tijd al bedrijven het vertrouwen zouden hebben in mij en mijn blog. Dus ook jullie bedankt, en hopelijk komen er nog meer leuke samenwerkingen.

Ik hoop dat ik niemand ben vergeten. En natuurlijk world peace!

blog eiland meisje

Follow

Diana

Praat gezellig mee

40 reacties op “Dankjewel allemaal.

 1. Sanne

  Ik lees graag jouw blogje en dus bezoek ik regelmatig jouw website.
  Je bent niet de enige die een artikel laat nalezen. Ook ik maak handig gebruik van mijn vriend zijn kennis.

  Reply
 2. Kiran

  Wow, blog je nog maar 4 maanden? Ik zou eerder denken 4 jaar! Leuk dat je al zoveel hebt bereikt. Ik lees je blog regelmatig met plezier, omdat je een een lifestyle blog hebt die net even anders is. Keep it up!

  Reply
 3. Beaudine

  Super leuk! Ik volg je nog niet zo lang maar, je verhalen op Curacao vind ik super leuk om te lezen. Ik ga je toevoegen op bloglovin zo kan ik echt elke dag genieten van je verhalen!
  Liefs!

  Reply
 4. Ellen

  4 maanden alweer, gaat echt snel ja! Ik wil jou bedanken voor je leuke blogs elke keer! Leuk dat ik zo een heel andere kant van jou leer kennen, ondanks dat ik je al 27 jaar ken, haha 😀 ga zo door!

  En graag gedaan, super lief <3

  Reply
 5. Marjon

  Wow! Wat goed dat je in zo’n korte tijd zo’n mooie blog hebt opgebouwd met veel lezers en samenwerkingen. Ik wist dat je nog geen jaren blogt, maar zo kort had ik me niet gerealiseerd haha. Gefeliciteerd & succes met het nog verder uitbreiden van je blog, ik blijf je iig volgen!

  Reply
 6. Floor

  Congraaaats… ik ga je even opzoeken op de bloglovin zodat ik je daar kan volgen. Ik vind het heel inspirerend dat je wil emigreren en dan ook nog eens naar zo een mooi land, die “reis” wil ik zeker volgen!

  Succes!

  Reply
 7. Linda

  Oh wat grappig, ik dacht dat je ook al veel langer bezig was! En hoop dat we nog lang van je mooie blogjes mogen genieten 😉

  Reply
 8. Mandy

  Je blogt pas 4 maanden? Jeetje, ik volg je pas sinds kort maar ik dacht dat je al veel langer bezig was joh! Je blog oogt heel professioneel namelijk 🙂 Vooral zo doorgaan want ik vind je artikelen altijd erg leuk! xx

  Reply
  1. Diana Post author

   haha het voordeel van een ‘website maker’ als vriendje. en dankjewel. 🙂

   Reply
 9. Marianne

  Ik dacht ook dat je al langer aan het bloggen was!
  Super dat het allemaal zo goed gaat en ik hoop nog vele mooie blogpost van jou voorbij te zien komen

  Reply
 10. lifetimes

  Bizar he, hoe snel de tijd gaat! Wij bestaan ongeveer 6 maanden maar het lijkt wel jaren. Je hebt echt een hele leuke blog en alle dingen die je al bereikt hebt heb je absoluut verdiend! Xx

  Reply
 11. Eline

  Gefeliciteerd! Knap dat je blog alweer 4 maanden bestaat 🙂 je groeit vast nog veel harder in de komende 4 maanden!

  Reply