Culottes combineren.

outfit shoot blogger - eiland meisje

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een outfit shoot gedaan had. Elke keer als ik – naar mijn mening – leuke kleren aan heb, heb ik totaal geen tijd om foto’s te maken. En als ik wel tijd heb, heb ik weer geen leuke kleding aan. Want ja, doordeweeks loop ik ook gewoon in een saaie spijkerbroek rond.

Deze shoot is op Bevrijdingsdag gemaakt. Lekker een dagje vrij, en ondanks dat ze eerst slecht weer hadden voorspeld, was het hier in het ‘warme zuiden’ toch goed te doen. Op een enkele bui na, was het lekker zonnig en, voor Nederlandse begrippen, ook nog lekker warm. Dus reden voor een zomerse shoot.

De culottes heb ik al een tijdje terug gekocht bij de Primark. De kwaliteit is echt heel erg mooi, zeker voor dat geld. Hele mooie dikke stof. Hij is wel nogal opvallend, dus ik heb hem gecombineerd met een basic crop top.

De portemonnee/tasje, oftewel ‘Smart Little Bag’ heb ik gekregen van Duifhuizen en is van het merk By Lou Lou. Echt een geweldig ding. Want behalve mooi, is die ook nog eens erg praktisch. Deze portemonnee kun je namelijk ook als clutch of schouder tasje gebruiken. Zie foto’s voor meer info.

Ik heb trouwens wel erg veel foto’s. Sorry daar voor. Ik kon niet kiezen.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden. Ik denk dat je hem of heel leuk vind of echt helemaal verschrikkelijk. Ik gok op het laatste haha. Maar dat maakt me niet uit. Als ik het zelf maar leuk vind toch.

outfit shoot blogger - eiland meisje

De foto’s zijn gedeeltelijk gemaakt in de voortuin. Best wel awkward, als er mensen langs komen.

lente shoot locatie outfit foto's

Maar de bloemetjes zijn nu zo mooi voor de foto’s.

eiland meisje - diana van den heuvel

De reden dat ik meestal een zonnebril draag op mijn outfit foto’s, is niet alleen maar omdat het zonnig is. Ik ben namelijk ook te lui om een laagje mascara op te doen. In het echt vind ik het niet eens zo lelijk zonder mascara, maar op foto’s ziet het er niet uit. Dus vandaar.

outfit shoot blogger - eiland meisje

Ondanks dat de voortuin een stuk mooier is, toch halverwege maar verder geshoot achter het huis. Vind ik toch prettiger.

Akira van den heuvel

Euh… Akira? Je zit er voor..

outfit shoot eiland meisje

Oké, kom maar dan. Dan mag je weer mee op de foto. Wel lachen hè!

smart little bag by lou lou

Close up van de portemonnee. Is die niet prachtig? Ik had trouwens echt keuze uit wel 100 verschillende ‘Smart Little Bags’. Allemaal net wat anders. Verschillende kleuren. Verschillend materiaal. Maar allemaal mooi. De keuze was dus ook niet heel makkelijk.

culotte trend zomer 2015

Kijk, aan de portemonnee zit een lusje – die je er ook af kan klikken – zodat je hem ook makkelijk als clutch kan dragen. ideaal.

smart little bag by loulou

En ik had er speciaal 1 uitgezocht waar ook nog een ketting aan zat. Zodat ik hem ook om mijn schouder kan dragen. Dan is de kans iets groter dat mijn spulletjes op het einde van de avond nog bij mij in de buurt zijn. Die regenboog zat er trouwens niet bij.

smart little bag by lou lou

Hier nog een close up, zodat je kan zien wat er wel niet allemaal in past. Dus behalve plaats voor je geld is er ook plaats voor je telefoon, sleutels en er past ook nog wel wat make-up in.

outfit shoot blogger - eiland meisje

En nog een foto van mijn schoentjes. Heel de stad afgezocht naar dit soort schoenen. Maar niets was naar wens. Gelukkig bestaat er dan nog Asos.


 

 • Culottes – Primark
 • Top – Boohoo
 • Schoenen – Glamorous
 • Body chain – Akira jewelry
 • Portemonnee/tasje – By Lou Lou
 • Zonnebril – Gucci

Klik hier voor nog meer outfit shoots.

13 reacties

 1. […] omarmen, maar ik wel! Natuurlijk heb ik er dan ook in de kast hangen. En er staat ook al een outfitpost met een culottes online op eiland-meisje. Neem gerust een […]

 2. zegt:

  Wat een leuke schoenen! Ik heb ze laatst ook aan gehad in de winkel, maar twijfelde om ze te kopen. Het weer was toen nog niet zo goed. Ik ga ze nu zeker aanschaffen 😉

 3. zegt:

  Wat een mooie outfit. Die zet ik op mijn shop lijstje. Binnenkort is er een primark bij ons in het stad. Nog 3 weken wachten en dan kan ik eindelijk winkelen. Mooie foto’s en je hondje is zo schattig. Van mij mag je vaker zo een fashion artikel schrijven.

 4. zegt:

  Leuke en fijne zomerse outfit.

 5. zegt:

  Wat een leuke outfit!

 6. zegt:

  Eerlijk? Ik vind het niks… Houd niet van blote buiken shirtjes en de schoenen/sandalen vind ik ook niet helemaal je van het.
  Maar het staat je niet lelijk hoor 😉 Zou het zelf alleen nooit aandoen, maar ik zie dat er ook veel meiden wel enthousiast zijn, dus gewoon lekker aanhouden <3

  1. Diana zegt:

   leuk dat je gewoon je eerlijke mening geeft (op een nette manier) en ik had wel verwacht dat veel mensen het niet leuk zouden vinden haha. maar gelukkig heeft iedereen zijn/haar eigen smaak. anders lopen we er ook allemaal zo hetzelfde bij he 😉 🙂

 7. zegt:

  Wat leuk! Je moet vaker outfitposts plaatsen. Ik ga deze maand ook even bij Primark kijken voor de broek.

  1. Diana zegt:

   ja wil ik wel ,maar doordeweeks ben ik altijd thuis en dan heb ik geen zin om me mooi aan te kleden enzo. dan ziet toch niemand dat. maar ik ga eens proberen om wat vaker in het weekend foto’s te maken. ik heb die broek wel al een paar maanden geleden gehaald, dus weet niet of die er nu nog is.. X

 8. zegt:

  Jouw stijl is geweldig! Wat een mooie outfit!
  Liefs

  1. Diana zegt:

   dankjewel echt leuk om te horen <3

 9. zegt:

  Hele toffe outfit weer en wat is Akira een mooi fotomodel! <3

  1. Diana zegt:

   dankjewel 🙂 en ja, ze is echt een fotomodel he haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *