Festival outfits bij slecht weer.

jurkjes lange mouwen - festival outfit

Bah, vandaag is het weer zo’n vies weer. Het zou in mei al gewoon lekker weer moeten zijn. Lente. Bijna zomer. Maar als ik naar buiten kijk, lijkt het wel herfst.

En wat moet je nu aan op dit soort dagen. Eerlijk gezegd zit ik nu gewoon in mijn pyjama dit te typen. Maar stel nu dat ik vandaag een festival op de planning had staan. of een verjaardag. Dan wil je er toch een beetje leuk uit zien. zonder meteen weer je winter kleding uit de kast te trekken.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar leuke jurkjes. Die er wel lekker zomers uit zien, maar met lange mouwen, zodat deze ook gewoon te dragen zijn als het niet zo warm is. zoals vandaag dus.

jurkjes lange mouwen - festival outfit

Asos Asos

festival outfits - slecht weer

Boohoo Boohoo

wat te dragen bij slecht weer op een festival.

Boohoo Asos

Wat vinden jullie van deze jurkjes? En wat dragen jullie het liefst met dit weer – en je nog wel de deur uit moet haha – ?

En pssst: Boohoo heeft vandaag 30 procent korting op alle jurken met de code DRESSUP.

18 reacties

 1. zegt:

  Hele gave blog heb je.

  Ik ga over een maand ook naar Curacao. Het wordt mijn eerste keer. Heb veel aan je tips gehad.

  1. Diana zegt:

   dankjewel! jij hebt een hele gave webshop 🙂

   leuk dat je naar Curacao gaat! heel veel plezier daar!

 2. zegt:

  Wat een leuke items! Ik heb eigenlijk zin om het allemaal te kopen en dat terwijl ik niet eens naar een festival ga, haha

  1. Diana zegt:

   haha ik ook! ik draag zoiets ook gewoon zo hoor.

 3. zegt:

  Die allereerste is zo mooi!

 4. zegt:

  Ik zou dat blauwe jurkje van Asos ook gewoon dragen. Vind het erg mooi

 5. zegt:

  Oooooh dat tweede jurkje van Asos vind ik super mooi! Ik draag zelf meestal oude kleding, ivm de drank die er overheen gaat,. 😉

 6. zegt:

  Dat eerste Asos jurkje en derde Boohoo jurkje zijn super leuk 🙂 de enige reden dat ik mezelf aankleed met slecht weer is als ik écht nog weg moet. De hond uitlaten doe ik gewoon in mijn huispak hahaha!

 7. zegt:

  Hele leuke jurkjes! Zelf draag ik ze eigenlijk nooit, terwijl ze echt heel erg leuk kunnen staan!

 8. zegt:

  Oeh wat een leuke jurkjes zeg, vooral die van Asos! Ik heb echt nieuwe jurkjes nodig en ik denk dat ik maar ff ga kijken bij Asos!

 9. zegt:

  Superleuk dat witte jurkje van Boohoo. Ik ben toevallig vandaag nog naar een festival geweest. Mijn tip is: draag kleding in laagjes, kleed je niet té warm en zorg voor goede schoenen.

 10. zegt:

  Wat een ontzettend leuke jurkjes heb je uitgezocht! X Laura

 11. zegt:

  Ik ga nooit naar een festival, maar vind deze jurkjes wel echt prachtig!
  Liefs

 12. zegt:

  Deze jurkjes zijn niet helemaal mijn ding. Ik zou met dit weer een spijkerbroek aantrekken met een lekkere warme dikke trui als ik nu op een festival zou zitten.

 13. zegt:

  zelf vind ik jurkjes nooit zo chil want je kan nergens iets kwijt dan moet alles in je tasje. Vandaag ga ik naar soenda en ik heb een lange broek en een wijdt shirtje voor erop! 🙂

  1. Diana zegt:

   haha daarvoor heb ik een vriendje. die is er voor alle spulletjes bij te houden. en als die er niet bij is doe ik wat geld in mijn bh en voor de rest neem ik niks mee (of doe het in een kluisje) veel plezier vndaag! X

 14. Ik doe dan vaak een jurkje aan met een wat dikkere panty. Soms dan ook nog een los vest als het echt koud is xD
  Waar blijft de zon?! Ik wil geen melkfles-benen hebben in juli of augustus haha

  1. Diana zegt:

   ja ik ook zoiets. ik begin er door dat slechte weer de hele tijd een beetje tegen op te zien om naar festivals te gaan. ze zijn kei leuk als het mooi weer is, maar als t zo’n weer als vandaag is, is er geen reet aan. maar dan ga ik toch maar omdat t kaartje belachelijk duur was haha. en idd zonnetje waar blijf je??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *