Festival outfits bij slecht weer.

Bah, vandaag is het weer zo’n vies weer. Het zou in mei al gewoon lekker weer moeten zijn. Lente. Bijna zomer. Maar als ik naar buiten kijk, lijkt het wel herfst.

En wat moet je nu aan op dit soort dagen. Eerlijk gezegd zit ik nu gewoon in mijn pyjama dit te typen. Maar stel nu dat ik vandaag een festival op de planning had staan. of een verjaardag. Dan wil je er toch een beetje leuk uit zien. zonder meteen weer je winter kleding uit de kast te trekken.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar leuke jurkjes. Die er wel lekker zomers uit zien, maar met lange mouwen, zodat deze ook gewoon te dragen zijn als het niet zo warm is. zoals vandaag dus.

jurkjes lange mouwen - festival outfit

Asos Asos

festival outfits - slecht weer

Boohoo Boohoo

wat te dragen bij slecht weer op een festival.

Boohoo Asos

Wat vinden jullie van deze jurkjes? En wat dragen jullie het liefst met dit weer – en je nog wel de deur uit moet haha – ?

En pssst: Boohoo heeft vandaag 30 procent korting op alle jurken met de code DRESSUP.

Follow

Diana

Praat gezellig mee

18 reacties op “Festival outfits bij slecht weer.

  1. Diana Post author

   dankjewel! jij hebt een hele gave webshop πŸ™‚

   leuk dat je naar Curacao gaat! heel veel plezier daar!

   Reply
 1. Floor

  Wat een leuke items! Ik heb eigenlijk zin om het allemaal te kopen en dat terwijl ik niet eens naar een festival ga, haha

  Reply
 2. Hanneke

  Oooooh dat tweede jurkje van Asos vind ik super mooi! Ik draag zelf meestal oude kleding, ivm de drank die er overheen gaat,. πŸ˜‰

  Reply
 3. Natasja

  Dat eerste Asos jurkje en derde Boohoo jurkje zijn super leuk πŸ™‚ de enige reden dat ik mezelf aankleed met slecht weer is als ik Γ©cht nog weg moet. De hond uitlaten doe ik gewoon in mijn huispak hahaha!

  Reply
 4. Sherilynn

  Oeh wat een leuke jurkjes zeg, vooral die van Asos! Ik heb echt nieuwe jurkjes nodig en ik denk dat ik maar ff ga kijken bij Asos!

  Reply
 5. Romy

  Superleuk dat witte jurkje van Boohoo. Ik ben toevallig vandaag nog naar een festival geweest. Mijn tip is: draag kleding in laagjes, kleed je niet tΓ© warm en zorg voor goede schoenen.

  Reply
 6. Bettie

  Deze jurkjes zijn niet helemaal mijn ding. Ik zou met dit weer een spijkerbroek aantrekken met een lekkere warme dikke trui als ik nu op een festival zou zitten.

  Reply
 7. alexa

  zelf vind ik jurkjes nooit zo chil want je kan nergens iets kwijt dan moet alles in je tasje. Vandaag ga ik naar soenda en ik heb een lange broek en een wijdt shirtje voor erop! πŸ™‚

  Reply
  1. Diana Post author

   haha daarvoor heb ik een vriendje. die is er voor alle spulletjes bij te houden. en als die er niet bij is doe ik wat geld in mijn bh en voor de rest neem ik niks mee (of doe het in een kluisje) veel plezier vndaag! X

   Reply
 8. Laura - Dagelijkse hap

  Ik doe dan vaak een jurkje aan met een wat dikkere panty. Soms dan ook nog een los vest als het echt koud is xD
  Waar blijft de zon?! Ik wil geen melkfles-benen hebben in juli of augustus haha

  Reply
  1. Diana Post author

   ja ik ook zoiets. ik begin er door dat slechte weer de hele tijd een beetje tegen op te zien om naar festivals te gaan. ze zijn kei leuk als het mooi weer is, maar als t zo’n weer als vandaag is, is er geen reet aan. maar dan ga ik toch maar omdat t kaartje belachelijk duur was haha. en idd zonnetje waar blijf je??

   Reply