Wat moet ik aan?

wat moet ik aan - kleding stress

OMG vandaag ga ik bloggers ontmoeten hier uit de buurt. Wat moet ik aan? Ja, dat is het eerste waar ik aan denk. Wat moet ik aan..?

Vanmiddag is het zo ver. Ik pik eerst Suzanne op, en samen rijden we dan door naar de feel good market in Eindhoven. Daar ontmoeten we nog meer bloggers uit deze omgeving. Erg leuk om meiden te ontmoeten die dezelfde passie hebben. Meiden die snappen dat je uren achter je computer doorbrengt. Die begrijpen dat alles wat je doet op de foto moet. Je weet wel, voor instagram.

Maar waar was ik. Ooh ja, wat moet ik in hemelsnaam aan?

Is dit leuk genoeg? nah.

Hmm hier staan alleen maar hakken onder, dat is niet fijn als we naar de feel good market gaan. Ik heb geen zin om halverwege te balen van mijn zere voeten. Heb ik blijkbaar toch iets geleerd van al die keren dat ik blaren heb gelopen, omdat ik toch perse die ene schoenen met hoge hak aan wilde.

Maar wat dan wel.

wat moet ik aan - kleding stress

Stom eigenlijk dat ik zo bezig ben met wat ik aan moet. En eigenlijk nog stommer dat ik niks heb om aan te doen, terwijl ik toch een behoorlijke inloopkast heb.

Ik denk dat ik gewoon een goede indruk wil maken. bang dat ik niet leuk wordt gevonden omdat mijn kleren niet leuk genoeg zijn. Slaat natuurlijk nergens op.

Ik vraag me af of de andere meiden met dezelfde gedachtes rondlopen dan dat ik nu doe. Zouden zij zich ook afvragen wat ze aan moeten doen? Laat me alsjeblieft niet de enige zijn.

En terwijl ik hier kleding stress heb, meld de ene na de andere helaas af. Iedereen is ziek. Hopelijk blijven er nog wel een aantal over. En anders gaan Suzanne en ik gewoon lekker met z’n tweetjes.

En jij? Komt dit jou ook bekent voor? Sta jij ook wel eens uren te twijfelen over wat je aan moet doen?

*De outfit komt uiteraard morgen online.

10 reacties

 1. zegt:

  Gelukkig is het allemaal goed gekomen en zag je er super leuk uit! Ik had gelukkig ook stress dus je was niet de enige! Was een leuk dagje, moeten we zeker vaker doen!

 2. zegt:

  ik zou ook stressen hoor moest ik mede bloggers ontmoeten.
  want ja iedereen wilt een goede eerste indruk achter laten.

 3. zegt:

  Ja, heel herkenbaar! Als je mensen voor het eerst ontmoet wil je gewoon een goeie indruk maken. En het eerste wat ze zien is uiterlijk, moet er wel netjes en smaakvol uitzien toch?
  Leuk dat je andere bloggers ging ontmoeten trouwens, ben benieuwd hoe het gegaan is!

 4. zegt:

  Ik sta weleens te twijfelen, maar meestal pak ik gewoon een random broek en t-shirt. Ik ben sowieso (helaas) niet zo fashionable haha. Maar veel plezier 🙂

 5. Ik trek altijd maar wat uit de kast haha xD Ik ben nooit zo met fashion bezig, ik bedenk me eerder hoe ik me moet opmaken haha

 6. zegt:

  Dit had ik vroeger ook altijd, maar sinds ik mijn kast grondig heb uitgeruimd en daadwerkelijk alleen nog maar items heb waar ik écht gek op ben komt dit gelukkig amper meer voor.

 7. zegt:

  Dat komt mij niet vaak voor en als ik niks weet ga ik altijd voor een spijkerbroek, shirtje en een fancy blazer dan sla je de plank in ieder geval niet mis.

 8. zegt:

  Ik heb nog nooit andere bloggers gemeet, maar wel ‘gewoon’ via een forum. Toen zat ik ook wel lang over outfit na te denken en was ook echt super zenuwachtig.
  Heel veel plezier op je meeting en het valt uiteindelijk hartstikke mee!

 9. zegt:

  Haha heel herkenbaar! Een hele kast vol met kleren en totaaaal geen idee hebben wat je aan moet doen. Ik zou in ieder geval voor platte schoentjes of een schoen met brede, lage hak gaan! Ben benieuwd wat voor outfit je hebt gekozen 🙂 En bovenal: heel veel plezier!

 10. zegt:

  Heel herkenbaar! Je bent uiteindelijk allemaal met hetzelfde bezig dus je wilt er echt goed uitzien!
  Als je dan eindelijk de perfecte outfit hebt, begin je te twijfelen aan de schoenen dus dan klopt het niet meer en moet je opnieuw beginnen.
  I feel you! En ik kijk al uit naar je outfit!
  Veel plezier x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *