Outfit: blogger meeting.

Zoals jullie gister hadden kunnen lezen had ik met andere bloggers afgesproken. Helaas zei op het laatste moment iedereen af. Behalve Suzanne en ik! Die hards dat we zijn.

En misschien was het maar goed ook dat iedereen afgezegd had. We hadden namelijk afgesproken op de feel good market. En die zou zich moeten bevinden op Strijp S in Eindhoven. Wij wisten allebei de weg niet, maar wat maakt dat uit. Tomtom is my hero! Meestal dan. Gister liet die ons behoorlijk in de steek.

Hadden we eindelijk – dachten we – Strijp S gevonden, is er nergens een markt te bekennen. Ondertussen het rondrijden natuurlijk een beetje zat, en omdat we toch met niemand anders meer rekening hoefden te houden, kon die hele markt ons gestolen worden. we waren dus maar lekker het centrum van Eindhoven in gegaan.

Even lekker geshopt. En ondertussen gegeten bij de La place helemaal bovenin de V&D op het terras. Ik wilde eigenlijk niks kopen, maar uiteraard is dat weer mislukt. Dus binnenkort weer een shoplog online!

Dan nu waar dit artikel eigenlijk om draait. De outfit.

Ik wist echt niet wat ik aan wilde, en uiteindelijk is het een bij elkaar geraapt zooitje geworden. Ik wilde perse die ketting om. Wat vinden jullie trouwens van de ketting? Mijn vriend vindt hem verschrikkelijk.

De rok heb ik echt al jaren in mijn kast hangen, en bijna net zolang niet meer gedragen. Dus het werd wel weer tijd dat ik die eens aan trok.

Het jasje heb ik ook al behoorlijk wat jaartjes. Maar die wordt wél zeer regelmatig gedragen. Mijn lievelingsjasje. Aan de achterkant zitten allemaal franjes, wat je op de foto’s niet goed kan zien.

De outfit:

bohemien ketting - boho trend 2015

bohemien ketting - boho trend 2015

bohemien ketting - boho trend 2015

fashion inspiratie zomer 2015

panter schoenen steve madden.

De foto’s zijn gemaakt door Suzanne.

 • Jasje – Vero moda
 • Top – Asos
 • Rok – Primark
 • Schoenen – Steve Madden
 • Ketting – Akira jewelry
 • Riem – H&M

Wat vinden jullie van deze outfit? En hebben jullie wel eens gemeet met collega-bloggers?

Klik hier voor al mijn outfit post.

Follow

Diana

Praat gezellig mee

15 reacties op “Outfit: blogger meeting.

 1. Pingback: Bloggers die volgens mij nog heel ver gaan komen | S-Diary

 2. Sanne

  De feel-good market is echt super leuk! Lekker chill daar en wat ziet jouw outfit er leuk uit. Jullie zullen vast een super leuke dag hebben gehad. X

  Reply
 3. fabianne

  Jammer van het last minute afzeggen van de andere. Zolang je maar een leuke dag hebt gehad h2. Je outfit is echt leuk! vooral omdat het kleurig en vrolijk is en tpast goed bij je!!
  Als er ooit een blogger meeting in Tilburg wordt gedaan ben ik er zeker bij! hihi 😛

  xxx

  Reply
  1. Diana Post author

   er zouden er een aantal uit tilburg komen zelfs. dus als er nog ooit een keer afgesproken wordt dan kun je gewoon mee! 😀 kunnen we lekker kletsen over curacao 😛

   Reply
 4. Heleen Schrijvershof

  Wow! Leuke outfit, die ketting is hartstikke leuk 😀 Ik heb er zelf ook zo eentje die vooral van subtiele sieraden houd, kom ik met mijn hippie sieraden haha. Mooie foto’s geworden zeg! Leuk

  Reply
  1. Diana Post author

   dankjewel! en ach, onze vriendjes hoeven ook niet alles mooi te vinden toch haha

   Reply
 5. Kim

  Ah wat jammer dat iedereen last minute afzegde. Hoor het wel vaker bij blog meetings.
  Leuk jasje heb je aan. Ik heb echter wel hetzelfde als je vriend haha. De ketting is niet echt mijn ding.

  Reply
  1. Diana Post author

   vond het idd jammer. maar gelukkig heb ik samen met suuz wel een hele leuke dag gehad. en ook jammer dat je dat dus vaker hoort.
   dankjewel, en dit ga ik niet mijn vriend laten lezen haha.

   Reply
 6. Suzanne

  Het was echt super gezellig, Diana! Moeten we zeker nog eens gaan doen. Ik ben zelf best wel trots op de foto’s haha, wat vinden jullie?

  Reply