Review awesome no.1

strandtafeltje review awesome no.1

Soms kom je spulletjes tegen op het internet, en nadat je dat gezien hebt is je leven ineens niet meer compleet. je moét het dan hebben. dat had ik dus bij het zien van dit strandtafeltje.

Zoals jullie ondertussen wel weten, woon ik volgend jaar in Curaçao. en aangezien het strand dan bij wijze van spreken mijn achtertuin is, zal ik dus ook regelmatig op het strand te vinden zijn.

Nou zijn er natuurlijk ook een hoop stranden die voorzien zijn van alle gemakken, zoals restaurantjes, strandbedjes, en tafeltjes. Maar de mooiste stranden, voornamelijk aan de westkant van het eiland, hebben wat minder voorzieningen.

Daar lig je gewoon lekker op het zand, je neemt een koelbox mee, wat muziek, en je dag is compleet. althans bijna compleet. want 1 dingetje waar ik echt niet van hou, is wel zand aan mijn biertje. Ik dacht afgelopen vakantie nog regelmatig, ik heb eigenlijk echt een tafeltje nodig. Tja, ik blijf Nederlander he, lig je daar op een prachtig strand, lekker reggae muziekje op, koud biertje in je handen, en toch nog wat te zeuren.

Maar dat is verleden tijd. Want ik kreeg van cadeau-cadeau.nl dit strandtafeltje, de ‘awesome no.1‘ genaamd, om te reviewen. Ik vind het sowieso een erg leuke webshop. Ze hebben van die spulletjes die je gewoon echt wilt hebben. van die spulletjes die je leven on-compleet maken na ze gezien te hebben.

Review van het strandtafeltje.

Het pakketje kwam binnen als een echt cadeautje. Dan mag ik misschien al wel 26 zijn, ik vind het nog steeds geweldig om iets uit te pakken.

review cadeau-cadeau.nl strandtafeltje

Het idee van dit tafeltje is zo ongelooflijk simpel, en daardoor tegelijkertijd zo perfect. Het is in principe gewoon een dienblad met een gat in het midden. En de steel van een schep die doormidden gezaagd is, met een schroef erin om hem in elkaar te schroeven. Het voordeel hiervan, is dat je dit tafeltje gewoon in je – wel wat ruime – strandtas mee kan nemen. Eenmaal op het strand heb je deze binnen enkele seconden in elkaar geschroefd en kun je hem in het zand steken. Nooit geen zand meer aan je biertje!

strandtafel awesome no.1 review - cadeau-cadeau.nl

Helaas heb ik het tafeltje niet op het strand kunnen testen, maar de voortuin voldeed ook. Ik ben zeer tevreden over dit strandtafeltje. De kwaliteit is goed, en het kleine detail op de steel vind ik ook leuk. Ik hou van details. Ik zal hem dan waarschijnlijk ook met grote regelmaat gaan gebruiken volgend jaar.

strandtafeltje review awesome no.1

Gaan jullie vaak naar het strand?

1 reactie

  1. zegt:

    Hahaaa wat superleuk! Hoe verzinnen ze het hé.
    Liefs, Mijntje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *