Mannen mode – zomer 2015

Laatst vroegen een paar vrienden wat mijn doelgroep eigenlijk was. Mijn antwoord, vrouwen tussen de 15 tot 35, was niet helemaal het gewenste antwoord. Want ‘wij lezen je blog toch ook?’

Super leuk dat ook jullie mannen mijn blog lezen. Dus vandaag heb ik dan ook een artikel speciaal voor jullie gemaakt. Oké, en een klein beetje voor ons vrouwen. Want hoeveel mannen laten hun kleding niet uitzoeken door hun vrouwelijke wederhelft?

Ik heb 2 outfits samengesteld die helemaal hip zijn komende zomer.

mannen trends zomer 2015

Deze outfit is perfect voor de minder warme zomer dagen. Een gekleurde jeans vind ik een fijne afwisseling voor de normale jeans. Elke dag dezelfde kleur broek is ook zo saai. De schoenen vind ik echt helemaal geweldig. Vriendje wilde ze niet hebben, maar ik denk dat ik ze gewoon toch ga bestellen voor hem. Espadrilles zijn helemaal hot dit seizoen, en die print zorgt voor een grappig detail. Echt mannen, vertrouw me, vrouwen (oké, sommige) houden hier van.

shop de look:

 

trends zomer 2015 mannen

Deze outfit is voor de dagen dat het wel mooi weer is. De onafgewerkte zoom van de short hoort zo. dat is hip. Omdat de broek nogal opvallend van kleur is, heb ik voor de rest rustige kleuren gekozen. En hoedjes zijn leuk. Ook bij mannen!

Shop de look:

En mannen, wat vinden jullie ervan?

Voor de vrouwen, zouden jullie je vriend zo kleden?

3 reacties

  1. zegt:

    Die schoentjes vind ik wel leuk alleen ik weet niet heb het niet zo met gekleurde broeken bij mannen haha. Een beetje kan maar zo’n zalm kleur hoeft niet perse van mij haha! Vind bij outfit 2 het shirt wel heel leuk!

  2. Leuke outfits. Behalve de shoentjes in de eerste outfit, iets te vrouwelijk vind ik 🙂

  3. Ellen zegt:

    Outfit 1, excl schoenen, is erg leuk! Tweede vind ik de broek en schoenen wel mooi van. Weet alleen niet hoe dit bij John zou staan, haha :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *