Bloggers life

leuke reacties op je blog.

Een nieuwe serie blog artikelen is geboren op mijn blog. Bloggers life. Deze serie komt elke dinsdag online. In elk artikel stel ik een vraag, waarop meerdere bloggers hun antwoord geven.


 

De vraag van deze week:

Wat is de leukste reactie die jij ooit op je blog gehad hebt?

 

Saranda.

Het is misschien niet echt een reactie of comment maar ik heb tijdens mijn jobhunt begin dit jaar gemerkt dat bedrijven echt op een leuke manier naar bloggers kijken. Zo heb ik sollicitatie gesprekken gehad voor functies waar ik, had ik geen blog gehad, echt niet uitgenodigd zou zijn geweest. Tijdens deze gesprekken werd altijd best veel doorgevraagd op het bloggen. Voor veel mensen is het echt interessant en vernieuwend wat wij doen!

Patricia.

Dat die persoon na het lezen van 1 blog al gelijk fan was! En nee, het was niet mijn moeder 😉

Annelore.

Ik kreeg ooit een reactie van iemand die ’s avonds speciaal wachtte om naar bed te gaan zodat ze zeker nog mijn blogpost van de dag kon lezen. Toen maakte mijn hart toch wel een sprongetje!

Tamara.

Mijn zus is al 15 kilo afgevallen door jouw blog! Dit berichtje verscheen onlangs in mijn inbox en dit bracht toch wel een hele grote glimlach op mijn gezicht. Ik ben gaan schrijven om anderen te motiveren om te gaan sporten en gezond te leven en als ik dan hoor dat ik iemand zo ver heb kunnen krijgen, dan is mijn doel behaald. Ook al is het maar

1 persoon die ik zover heb gekregen, dat is voor mij al genoeg!

Eline.

Dit vindt ik een hele moeilijke… Ik heb op mijn blog eigenlijk ook nog niet erg veel reacties gehad maar degene die ik kreeg waren altijd leuk en lief.  Maar, er is altijd een maar. Ik schreef een tijd geleden een gastblogpost over mijn chronische ziekte en daar heb ik toen veel en echt super lieve reacties op gekregen !


 

De leukste reactie die ik ooit gekregen heb op mijn blog. 

Ik weet hier echt geen antwoord op. Ik kan gewoon niet kiezen wat ik het áller leukste vind. Ten eerste vind ik al die reacties op deze ‘bloggers life’ artikelen erg leuk. Ik vind het gewoon ontzettend leuk om te zien dat er elke week weer zoveel mensen reageren, en daarnaast vind ik het ook gewoon heel interessant om te lezen.

Ook de reacties offline van vrienden vind ik leuk. Als ze zeggen dat ze mijn blog lezen en leuk vinden. Of een foto sturen van een gerecht dat ze gemaakt hebben. dan ben ik toch wel een beetje trots haha.

De reacties van mensen uit Curaçao vind ik ook altijd heel erg leuk. Of van de mensen die nu hetzelfde meemaken als ik, en ook binnenkort gaan emigreren. De herkenning en de hulp die ze aanbieden is ook altijd fijn!

En de reacties met complimentjes erin vervelen eigenlijk ook nooit haha.

leuke reacties op je blog.

 

Nu is de beurt aan jou. Wat is de leukste reactie die jij ooit op je blog hebt gekregen? 

 

 

13 reacties

 1. zegt:

  Ik heb nog niet zoveel ervaring met bloggen, maar de eerste reactie gaf gewoon een fijn gevoel.

 2. zegt:

  Van een meneer via de email, maar hij wist niet zo goed hoe hij het onder het blog moest neerzetten. Dus had hij een lief mailtje geschreven. Dat hij het leuk vond hoe ik met liefde schreef over mijn passie voor fragrance.

 3. zegt:

  Bij mij eigenlijk hetzelfde als bij Patricia. Iemand die na 1 post te lezen al fan werd. Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! http://www.creastine.be/2015/05/de-liebster-award-van-merle.html

 4. zegt:

  De liefste reactie die ik ooit heb gehad was van een meisje dat met haar zusje altijd mijn blog las. Ofja voorlas, want haar zusje was blind. Dit was vrij in het begin toen ik ook nog dagboek verhalen deelde.

 5. zegt:

  Iemand die mijn blog ontdekte schreef op mijn FB-Pagina: Oh het is net Sex and the City! Dat is dan een serie maar je schrijft net zo. Nog nooit ben ik zo trots geweest.

 6. zegt:

  Aaah dit is zo leuk om te lezen! Het grootste compliment kreeg ik van een artiest. Ik had een post geschreven over waarom je echt naar hun concert moest gaan. Hij was er blijkbaar erachter gekomen en had het getweet met de mededeling dat hij het lief vond! ( Hallo, veel bezoekers haha). Maar elk compliment op de blog tovert een grote lach op mijn gezicht. Maar de reacties dat mensen echt wat aan mijn woorden hebben, doen me toch net iets meer. Zo bijzonder! <3

 7. zegt:

  Dit was voor mij de reactie die me nog steeds een traan geeft als ik het lees. Hiermee kreeg ik ook exact wat ik wil bereiken met men blog. ——– Angelique, Wat een plechtige manier om een reactie te beginnen, maar om de één of andere reden vind ik dit op zijn plaats. Niet in het minst omdat ik onder de indruk ben van jouw talenten en de uitstraling die jij er aan geeft o.m. via je blog. En dat het reacties regent, van mensen die tot tranen toe bewogen zijn door je schrijfsels. Waarschijnlijk ook omdat elk van hen zichzelf herkent, maar het zo niet onder woorden kan brengen! En uit medeleven, want dat is er overvloedig, mensen hebben nog een hart in deze harde wereld!! En of ik er kan van meespreken en dat het me recht houdt. Respect meid! En thanks…

 8. zegt:

  Ik ben nog een vrij nieuwe blogger, dus alle reacties die ik krijg, toveren een glimlach op m’n gezicht! 🙂
  Maar toen ik een artikel plaatste over het wereldje rond Facebook, kreeg ik echt heel wat mooie reacties van m’n familie en vrienden, maar ook van mensen die ik niet kende via e-mail. 🙂
  Vind dit echt een leuke serie, ben benieuwd naar de volgende vraag!
  x, Lena

 9. Reacties krijgen is (bijna) het leukste wat er is 🙂 Het is gewoon top als mensen zien dat je ergens energie en tijd in hebt gestoken. Als ze je enthousiasme voelen en zelf ook enthousiast worden.

 10. zegt:

  Echt mooi om te lezen hoe leuk en lief er wordt gereageerd! Ik vind het altijd super als mensen echt aangeven dat ze iets hebben gehad aan een artikel of mijn schrijfstijl heel leuk vinden.

 11. zegt:

  Heel leuk bedacht, reacties krijgen is inderdaad leuk! 🙂

 12. zegt:

  Ik word daar altijd zo blij van zeker als het een originele reactie is! En daarnaast alle reacties zijn heel erg leuk en daar doe je het toch wel een beetje voor, dat je blog gelezen wordt!

 13. Reacties motiveren mij ook altijd om verder te gaan met bloggen. Hoewel het maar een stukje tekst is, heb je toch het gevoel dat je interactie hebt 🙂 Iemand neemt toch de tijd om even wat te schrijven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *