Help mij kiezen.

Hoi lieve lezers.

Ik heb jullie hulp nodig. Ik wil namelijk wat nieuwe stofjes bestellen voor mijn bikini label Akira Swimwear. Nu heb ik er een aantal uitgekozen die ik zelf leuk vind. Maar ik ga ze niet allemaal bestellen.

Dus zouden jullie zo lief willen zijn om jullie top 5 door te geven uit onderstaande printjes. Ik kan wel bestellen wat ik zelf allemaal mooi vind, maar het is voor mij ook belangrijk wat de mening is van anderen.

De vierkantjes zijn 40 bij 40 centimeter in werkelijkheid, dan weten jullie ook hoe groot de print ongeveer is.

print-stoffen-akira-swimwear

Dus wat is jullie top 5 uit bovenstaande printjes?

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

24 reacties op “Help mij kiezen.

 1. Diana Post author

  dankjewel voor jullie hulp.

  ik heb nu 1, 5 en 7 besteld (van links naar rechts, onder naar boven) + nog 1tje die ik al had en bijna op was.

  en dan ga ik de volgende keer voor 3,4 en 6.

  Reply
  1. Ellen

   Misschien volgende keer nummertjes erbij zetten als je nog een keer zoiets vraagt.. dan weet je zeker dat iedereen dezelfde bedoeld.. ;P Ik las het van links naar rechts en dan van boven naar beneden (of bedoelde jij dat ook?)

   (1 2 3
   4 5 6
   7 8 9)

   Ik ben benieuwd hoe de stofjes eruit zien als het een bikini is ;D.

   Reply
   1. Diana Post author

    haha ja daar dacht ik nog aan toen ik t online zette, maar had ik toen geen zin meer in. ik dacht iedereen zal toch wel op de zelfde manier lezen. ik bedoel dus ook het zelfde als jou 😛

    Reply
  1. Diana Post author

   mijn doelgroep is niet heel jong. 16/18 + tot zo oud je jezelf in dit soort bikini’s ziet lopen 😉 is de watermeloen dan ook leuk? ik vind hem zelf namelijk wel heel leuk, maar ben bang dat die misschien net te kinderlijk is…

   Reply
 2. Ellen

  Nummering van links naar rechts.
  1. één
  2. vier
  3. twee
  — onderstaande omdat ik moest kiezen, maar vind die eigenlijk niet heel super
  4. negen (ik weetniet hoe deze uitkomt als je er een bikini van maakt, valt dan niet ooit het plaatje van de palmboom en zon etc. weg?)
  5. acht

  Ik denk dat het heel lastig wordt, haha. Succes ermee.

  Reply
  1. Diana Post author

   ben ik ook bang voor dat er misschien stukjes weg gaan vallen. en de stof is te duur om zomaar de helft niet te gebruiken.. denk dat die dan sowieso afvalt. al zie ik die wel veel in de favorieten rijtjes terug komen.. moeilijk

   Reply