Shoplog zomer 2015

shoplog forever 21 zomer 2015

Op koningsdag had ik de oranje gekte heerlijk ontvlucht. Ik was namelijk wezen shoppen in Antwerpen.

En zoals degene die mij volgen via facebook al hadden kunnen zien, was ik goed geslaagd.

Eigenlijk had ik 2 missies die dag. Gladiator sandalen en een hoedje. De sandalen kwam ik in de aller eerste winkel al tegen. Maar natuurlijk waren ze veel te duur. Dus lekker laten staan. En verder shoppen. Die dingen zijn helemaal hip dit seizoen dus die kom ik vast nog wel meer tegen.

In Antwerpen zit ook een grote winkel van forever21, één van mijn favoriete webshops. Daar slaag ik eigenlijk altijd wel. De kleding daar is echt mijn stijl én lekker budget vriendelijk. Ik heb hier 1 jurkje en een playsuit gescoord. En mijn hoed. Niet precies zo één die ik in mijn hoofd had, maar toch leuk.

Ook had ik nog een geweldige laptoptas gescoord. Geen idee meer hoe de winkel heette.

De op 1 na laatste winkel waar we heen gingen was Steve Madden. Als er al iets als een hemel bestaat, dan moet die er zo uitzien. Wat een prachtige winkel. Ik wilde echt alles hebben. Zo mooi. Helaas is de hak hoogte van de meeste schoenen errug hoog. Maar ik kwam wel prachtige platte schoentjes tegen. Al vinden de meeste mensen ze verschrikkelijk haha. Misschien door de panterprint? Ach, Ik hou van panterprint.

De laatste winkel was toch dezelfde als de eerste winkel. Ik kon het niet laten. sorry not sorry.

shoplog forever 21 jurkjes

Wit jurkje van Forever 21. Door dit soort jurkjes krijg ik nog meer zin om te verhuizen naar Curaçao. Dan is het elke dag jurkjes weer.

shoplog forever 21 zomer 2015

Een playsuit met wijd uitlopende mouwen. Ook van de Forever 21. Zo mooi..

shoplog forever 21 zomer 2015

Nog een foto met beide kledingstukken volledig erop.

hippe laptop tas kopen 2015

Over de laptoptas heb ik een aparte blogpost geschreven, die je hier kunt vinden.

shoplog zomer 2015 - steve madden - forever21

Ik hou van panterprintjes. En al helemaal als het gemaakt is van harig leer. Gescoord bij Steve Madden.

shoplog zomer 2015 - steve madden - forever21

Het hoedje. Eigenlijk wilde ik een bruine flaphoed. Maar al die bruine flaphoeden zaten niet mooi. Dus uiteindelijk maar voor een ander model gegaan. Ook leuk.

sam edelman gladiator sandalen

En dan het mooiste bewaart voor het laatst. Mijn juweeltjes. Maar meteen een foto gemaakt waar ik ze draag, zo komen ze beter tot hun recht. En raad eens.. De achterkant is van harig leer in panterprint! Ze zijn van Sam Edelman.

Wat vinden jullie ervan?

Nog meer shoplogs zien van mij?

14 reacties

 1. zegt:

  wat een mega leuke shoplog! ik vind je blog ook erg leuk en ga je volgen op bloglovin!

 2. OMG I got the same shoes ! Super leuk chick ! X

 3. zegt:

  Oooo die playsuite met bloemen! Super leuk is die! Forever 21 is inderdaad een hele leuke winkel!

 4. zegt:

  Wat een leuke aankopen allemaal! Die playsuit en de panterprint schoentjes zijn echt te gek! En de gladiator sandalen natuurlijk, wauww!

 5. zegt:

  Wauw, allemaal zo leuk!
  Liefs Iep

 6. zegt:

  Leuke items heb je gescoord!

 7. zegt:

  Wat een leuke dingen heb je geshopt! Die gladiator sandalen zijn super vet! Ik weet niet of ik ze zelf zou dragen, maar vind ze wel echt vet. Die witte jurk en roze laptoptas zijn ook super leuk!

 8. zegt:

  Wat een slim idee om juist op die dag een dagje te gaan shoppen! Helaas hou ik echt van het struinen op de vrijmarkt haha. Dus voor mij geen alternatief. Wel erg leuke dingen zeg!

 9. zegt:

  Het jurkje en de playsuit zijn zo mooi, wauw.

 10. zegt:

  Leuk! Zeer apart! Daar hou ik wel van!

 11. zegt:

  wat een super leuke aankopen, hebben!

 12. DIE JUMPSUIT! Super gaaf zeg <3

 13. zegt:

  Awh ik word hier helemaal blij van, al die vrolijke en zomerse kleren! En die sandalen zijn echt THE BEST. Hoe lang ben je trouwens bezig om ze aan te doen?

  1. Diana zegt:

   dankjewel <3 en ze zijn zo aan hoor, er zit een rits achterin 😉 haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *