Hippe laptop tas

hippe laptop tas kopen 2015

Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze tas helemaal niet nodig heb. Ik ga nooit de deur uit met m’n laptop. Hoogstens verplaats ik ‘m van m’n bureau naar de bank.

Maar met het oog op de toekomst gericht, als ik zo’n hippe blogger ben die vanuit de Starbucks blogt.. ja, dan heb ik deze hippe tas zeker weten nodig!

Zonder hippe laptop tas, geen hippe blogger.

Ik liep deze tas tegen het lijf in Antwerpen en was op slag verliefd. Maar toen moest ik een keuze maken. want deze tas was er niet alleen in het roze. nee, deze tas was er in allerlei verschillende kleurtjes. Hoe moest ik daar nu uit kiezen..

Roze is zeker weten mijn lievelingskleur. Maar de crème-kleurige – die ook nog een slangenleer print had – was ook echt prachtig. Nu heb ik voor de roze gekozen, maar ik heb een vaag vermoeden dat de crème-kleurige variant ook nog wel eens in mijn kast beland. Want hé, roze kun je niet met alles combineren. Dus het is uiterst noodzakelijk dat ik ook nog een neutrale kleur aanschaf.

Review laptop tas:

Deze tas is van Bombata en kost 49.95. dus dat is al het eerste pluspunt. De prijs. Voor die prijs vind je weinig mooie laptop tassen. En dus kan ik het me ook wel veroorloven om nog een exemplaar aan te schaffen haha.

hippe laptop tas kopen 2015

De tas is gemaakt van nepleer, wat wil je ook voor die 50 euro, maar is wel van erg mooie kwaliteit. Aan de bovenzijde zitten 2 plastic handvaten zodat je de tas als handtas/koffertje kunt dragen. Ik voel me echt alsof ik een belangrijke zakenvrouw ben, als ik met mijn tas zo loop haha.

hippe laptop tas

Mocht je de tas niet de hele tijd in je hand willen houden, dan zit er ook nog een band bij die je aan de tas vast kunt klikken en zo heb je een schouder tas. De band is verstelbaar, en heeft zo’n rubber dingetje zodat de band niet snijdt in je schouder. 1 klein minpuntje: zo’n mooie tas, en dan zo’n saaie band. Ik denk dat ik deze band zelf nog ga pimpen door er een leuk aztec stofje omheen te maken.

hippe laptop tas 2015

De binnenkant van de tas is ook helemaal naar wens. Aan 1 kant doe je je laptop, die je vast kunt zetten met 2 bandjes. Aan de andere kant zijn 3 grote vakken (niet goed te zien op de foto, sorry) en voor op het voorste grote vak zitten nog een aantal kleine vakjes. Dus erg handig om je spulletjes fijn te sorteren.

De tas is niet super groot, dus houdt daar wel rekening mee als je altijd je heel je leven wilt meeslepen, maar voor mij is deze precies groot genoeg.

Voor het geval jullie er een beetje hebberig van zijn geworden, hier zijn ze te bestellen.

11 reacties

 1. […] ook wel interessant voor mijn lezers, daarom ook maar een review ervan gemaakt. Namelijk van deze mega hippe laptoptas. Ik heb nog wel een paar spulletjes die ik eigenlijk wil reviewen voor op mijn blog, maar daar is […]

 2. […] had ik nog een geweldige laptoptas gescoord. Geen idee meer hoe de winkel […]

 3. zegt:

  Ik ben al een tijdje aan het spelen met het idee om een laptop tas aan te schaffen omdat ik geen groot (én mooi genoege) tassen vind waar hij anders inpast. Super dat ik dus langs je blog passeer! Ik ga zeker eens kijken op de site 🙂 Inderdaad wel jammer van de lelijke band, zou leuker zijn moest die ook flashy roze zijn!

 4. Diana zegt:

  hoe groot zijn jullie laptops wel niet? :O ik heb die tas van 17.1 inch in m’n handen gehad, en vond hem echt huge. wist niet dat er nóg grotere laptops bestonden eigenlijk haha.

 5. zegt:

  Wat een super kek kleurtje! Echt heel erg leuk!
  Liefs Iep

 6. Hebberig ben ik zeker, maar mijn laptop past daar niet in 🙁

 7. zegt:

  Wat een leuk kleurtje! Ik snap dat je jezelf gelijk helemaal een zakenvrouw voelt haha! Liefs

 8. Patty zegt:

  Stijlvol, elegant en praktisch. Dat heb jij goed kunnen scoren :)! Net iets te klein voor mijn laptop, maar mss wel leuk voor de toekomst.

 9. Oeh leuk! Helaas wel te klein voor mijn laptop. Weet jij waar ik deze groter kan krijgen?

  1. Diana zegt:

   ze hebben hem ook voor 17.1 inch. of is je laptop nóg groter? http://www.bombata.nl/laptoptassen/bombata-maxi-laptoptas/

 10. zegt:

  Wauw die is gaaf!
  Inderdaad een hip ding ;D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *