Strandjurken inspiratie.

strandjurken zomer 2015 inspiratie

Ik weet niet of jullie het weerbericht al gezien hebben, maar het wordt komend weekend 30 graden! Eindelijk gaat die zomer dan beginnen.

Dus zoals waarschijnlijk de helft van de Nederlandse bevolking gaat doen, pakken wij vroeg in de ochtend een tas in met onze strand lakens, wat tijdschriften en al die andere strandbenodigdheden. Om vervolgens lekker in de file richting het strand aan te sluiten.

Maar dat alles doen we natuurlijk wel in stijl. over mijn bikini draag ik natuurlijk 1 van mijn mooie strandjurkjes. Want ook op het strand is het zien en gezien worden. Nu heb ik al een hele lading strandjurkjes in mijn kast hangen. Meer dan ik kan dragen hier in Nederland. Te weinig stranddagen helaas.

Maar speciaal voor de gene die nog opzoek zijn naar leuke strandjurkjes heb ik er een paar geselecteerd. Jurkjes die leuk zijn voor overdag, maar waar je zeker weten ook in de avond in gezien mag worden. Je weet wel, in een hippe beach club.

strandjurken zomer 2015 inspiratie

Vila Molly Bracken

strandjurken zomer 2015 inspiratie

Suncoo Pepe Jeans

strandjurken zomer 2015 inspiratie

Vila Kaffe

Gaan jullie dit weekend ook lekker naar het strand?

10 reacties

 1. zegt:

  Haha ik vertrek zaterdag voor een week naar Estland :’) Volgens mij is het daar dan een graad of 15 en geen regen, als we geluk hebben… 😛 Die van Suncoo is erg tof trouwens <3 Have fun on the beach!

 2. Om eerlijk te zijn, vind ik er een paar op een nachtjapon lijken xD Die zwarte vind ik juist wel weer heel erg leuk!

 3. zegt:

  Ik vind het zwarte jurkje erg leuk! Leuk met een felroze strandtas en opvallende nagels. Ik heb zo’n zin in de zomer!

 4. zegt:

  Superleuke jurken. Helaas ben ik een mini en staan die lange jurken me niet, maar die koraalkleurige van Vila staat nu op mijn wish list!

 5. zegt:

  oh echt waar? ik had het nog niet gezien, dat worden zalige dagen. En vrijdag ga ik shoppen, zalig.

 6. zegt:

  Oh, die van Molly Bracken is zoooo mooi! Ik wist niet eens dat het zo warm zou worden aankomend weekend, ik moet maar eens iets leuks gaan plannen :).

 7. zegt:

  Heerlijk 30 graden, wat een geluksvogel zijn we (eindelijk)! Ik vond die van Kaffe het leukste 🙂

 8. zegt:

  Helaas hebben wij geen strand in de buurt… dus nope, mij niet gezien op het stand. Ik heb echter al wel twee nieuwe maxi-jurken gekocht voor de zomer. Beide zwart, want ik ben echt een zwarte kleding-meisje.

  1. Diana zegt:

   wij helaas ook niet, dus we moeten wel een eindje rijden. maja moet er iets voor over hebben toch haha. ik hou van maxi jurken!

 9. zegt:

  hele leuke jurkjes! Mijn favoriet is die van Suncoo 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *