Minder luxe

appartement curacao

Ik hou van vakantie. En ik hou van luxe. Dus normaal zoeken we altijd de beste – in onze prijsklasse – hotels uit. En de mooiste resorts. Dit keer niet. Nu hebben we gekozen voor een appartementje.

Waarom?

Omdat we met een rede op vakantie zijn. We gaan kijken of wij ons hier thuis voelen. En dat gaat niet vanuit een luxe hotel. Want als we hier voorgoed heen gaan, gaan we ook niet in een luxe hotel wonen. Dan hebben we ook niet iemand die alle rotzooi achter onze reet opruimt. Iemand die ons ontbijtje klaar maakt. Nee dan moeten we het zelf doen, dus dat gaan we nu ook doen.

Want als je wel al die luxe hebt, is het sowieso wel leuk. En dan zou het nog wel eens tegen kunnen gaan vallen als we dan wel alles zelf moeten doen. En dat is nou niet het gene waar we op zitten te wachten, als we alles hier hebben opgegeven, en aan de andere kant van de wereld zitten.

Daarom hebben we voor een appartementje gekozen. Zodat we zelf met de auto naar de supermarkt rijden. Onze bootschapjes doen, en de dag erna ons eigen ontbijtje klaar maken. dat we ons eigen bed moeten opmaken. En tegen de avond de barbecue aan moeten steken als we willen dineren.

Want ja daar heb ik dan wel weer op gelet, bij het boeken van het appartement. Er moest wel een barbecue bij zitten. Ow en we hebben ook maar voor een verblijf met zwembad gekozen. Want tja, het is toch ook nog een vakantie hè.

appartement curacao

appartement curacao

Ziet er goed uit toch!?

In wat voor accommodatie verblijven jullie het liefst tijdens je vakantie?

3 reacties

  1. Het ziet er geweldig uit !! (Jaloers) Wij hebben hier alleen maar bakken vol met regen terwijl jij nu lekker in de zon zit te braden!

  2. zegt:

    Oh dat ziet er heerlijk uit! Geniet ervan! Mijn vriend en ik boeken vaak via Airbnb, dan verblijf je gewoon in een huis alsof je eventjes ergens anders woont!

  3. Ziet er heerlijk uit 🙂 tot nu toe zijn we vooral verbleven in hotels, een hostel en een motel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *