Shoplog zomer 2015

shoplog nelly.com 2015

Tijd voor een shoplog! En ook nog eens een hele grote. Ik heb zelfs meerdere items op 1 foto gezet omdat t anders teveel foto’s zouden worden.

Ik had namelijk eerst 2 jurkjes en een topje bij Asos besteld, helaas paste 1 jurkje niet, dus die heb ik terug gestuurd. Hoera voor het gratis terug sturen bij Asos.

Daarna kwam ik een kortingscode tegen bij Boohoo van 25 procent. Dus ik móest wel wat kopen. En de dag daarna zag ik dat er 100 jurkjes bij nelly maar 15 euro kosten. Dus ja, ook dat is moeilijk te weerstaan.

Dan ben ik ook nog een dagje in Enschede wezen winkelen. eigenlijk best wel een hele leuke winkelstad. Toen heb ik dingetjes gekocht bij de Zara, H&M en de Primark. Van de Primark komt nog een aparte shoplog online. Ik kwam helaas niet de perfecte schoenen tegen, dus die heb ik daarna nog bij Asos besteld.

Ik zal jullie per winkel showen wat ik gekocht heb:

Shoplog zomer 2015:

Asos. Dit topje is leuk met een hoge taille rok of shortje. En het jurkje is erg leuk voor een zomerse dag, maar kan ook gedragen worden op een avondje uit.

shoplog asos zomer 2015

Nelly. 2 jurkjes. Ook weer erg leuk voor zomerse dagen. De roze is wel erg kort, maar daar heb je de 5 euro-rokjes van de H&M voor.

shoplog nelly.com 2015 zomer

Boohoo. Ik wilde graag een wijde gekleurde broek. Deze kleurtjes vond ik erg leuk. De groene jurk met blote schouders is lekker zomers, maar door de langere mouwen ook al prima in de lente te dragen. Het andere jurkje vind ik helemaal geweldig door de print en het kant er onder.

shoplog boohoo zomer 2015

Zara. Helemaal in de boho stijl. De jurk lijkt hier op de hanger een beetje apart, maar aan is die echt heel leuk. De broek en topje in dezelfde print vond ik erg leuk. Bij allebei de setjes zou ik een bruine hoed willen dragen. Die moet ik dan alleen nog wel kopen, want die heb ik nog niet.

shoplog zara 2015 zomer

H&M. de coachella collectie van de H&M vind ik helemaal geweldig. Ik had deze kanten broek al gespot en wist dus ook al dat ik deze wilde hebben. Ik heb deze zelfs al gedragen. De outfit foto’s komen snel online.

shoplog hm coachella kanten broek

Asos again. Ik was echt opzoek naar de perfecte sandalen. Ik wilde graag een witte zool en zwarte bandjes. In de stad kwam ik ze niet tegen. Maar als er 1 winkel is waar ze alles hebben wat ik wil, dan is het Asos wel. Dus ook nu weer.

shoplog asos 2015

Laat nu de zomer maar komen, want zoals jullie hebben kunnen zien ben ik er klaar voor!

Morgen komt er nog een shoplog online met mijn aankoopjes uit de Primark. En dat was het dan voor komende tijd. Want ik denk dat ik nu wel genoeg geshopt heb. En het is de bedoeling dat ik spaar voor mijn emigratie. maar dat is best lastig met al dat moois in de winkel.

 

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Wil je meer shoplogs zien van mij?

14 reacties

 1. Wat een leuke jurkjes! Ik ben fan!

 2. […] had ik al een gigantische shoplog geplaatst, maar er is meer! Vandaag show ik namelijk mijn aankoopjes van de […]

 3. zegt:

  Wat een super leuke items heb je geshopt! De items van Asos en Nelly zijn m’n favorieten! 🙂

 4. Wat een leuke items heb je gescoord!

 5. Wat een gave hippie achtige items! Mooie prints zeg, zeker op die set van de Zara.

 6. zegt:

  Wauw wat een mooie items heb je gescoord! Allemaal lekker vrolijk, love it. Je foto’s zijn ook echt prachtig 🙂 Ik word helemaal blij van je geshopte items….

 7. zegt:

  Ik vind het eerste jurkje erg leuk!

 8. zegt:

  Ahh leuke aankoopjes!

 9. Hele leuke items. Leuke stijl heb je, niet zo standaard!

 10. zegt:

  Ben benieuwd hoe de kanten broek je staat! En wat is het witte jurkje prachtig <3

 11. zegt:

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht!

 12. zegt:

  Wat een leuke aankoopjes heb je gedaan. Lekker zomers!

 13. zegt:

  Ik vind dat witte jurkje van de nelly zó leuk – de andere aankoopjes overigens ook!

 14. zegt:

  Wauw, ik ben echt verliefd op al jouw nieuwe jurkjes! Hele mooie aankopen meid!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *