Shoplog primark zomer 2015

Gister had ik al een gigantische shoplog geplaatst, maar er is meer! Vandaag show ik namelijk mijn aankoopjes van de Primark.

De zomer collectie van de Primark vind ik namelijk fantastisch, en daarom heb ik ook weer de nodige items van de winkel naar mijn kast verhuisd.

Ik was eens in de Primark in Enschede geweest. Nu vraag je je vast af wat ik in zo’n uithoek – sorry, mensen uit Enschede – van het land moet. Maar mijn zusje woont daar in de buurt. En ik was shoppen met mijn moeder en zusje. Vandaar.

Wat vond ik van de Primark in Enschede.

Vergeleken de Primark in Eindhoven en Essen, waar ik normaal heen ga, is deze erg klein. Nog steeds een grote winkel hoor, maar voor een Primark aan de kleine kant. Wel vond ik dat alles netjes opgeruimd was. Het was er niet druk. Dus bij de pashokjes en de kassa konden we meteen doorlopen. Altijd prettig.

Mijn aankoopjes van de Primark.

Een blauwe blouse en een palazzo pants. Lekker comfortabel.

shoplog-primark-april-zomer

Dit blauwe topje had ik al in het rood. Ik vind hem zo leuk dat ik ‘m ook nog in donker blauw gekocht heb. De jurk is van een dikke stof en staat erg leuk.

shoplog-primark-april

Ik hou van instappers. Eigenlijk had ik al 2 paar. Maar deze kon ik echt niet laten staan.

shoplog-primark

 

In welke Primark komen jullie het liefst?

Meer shoplogs van mij zien?

Follow

Diana

Praat gezellig mee

15 reacties op “Shoplog primark zomer 2015

  1. Denna

    Zo een leuke dingen, vooral die eerste blouse. Ik vind het altijd zo jammer dat er geen Primark is waar ik woon. Maar misschien binnenkort!

    Reply
  2. Cherry - KickstartYourHealth

    Wow wat een mooie spulletjes zeg! I love de slippertjes!!! Mijn favoriete print! Ik kom echt allang niet meer in de Primark. Voorheen kocht ik er wel eens wat, maar toch belandde het allemaal vrij snel in de prullenbak. Je moet ook echt geluk hebben dat je kwalitatief iets goed en leuk vind daar.

    Reply