Er even tussenuit

Hoi lieve lezers, zoals jullie aan de titel kunnen zien ben ik er even tussenuit. Lekker naar de zon. Althans dat hoop ik dat de zon gaat schijnen in zuid Portugal. De weersvoorspellingen zijn niet super. Maar gelukkig wel een stuk beter dan hier haha.

En ik lig er niet eens wakker van – oke, klein beetje dan -. Eerst zou ik het echt een ramp vinden als ze niet minstens 25 graden en zonnig weer voorspelden. Nu heb ik zoiets van ‘over 2 maanden is het sowieso goed weer’. Op een of andere manier heb ik het nu minder nodig. Er wacht geen hele winter meer op mij. En dat geeft mij een bepaalde rust.

Straks is het altijd teenslippertjes weer.

Voor nu ga ik gewoon even lekker een weekje genieten. Ik ben nog nooit in Portugal geweest, maar de foto’s en de verhalen zijn niet mis. Sowieso een week lang lekker uiteten. Een nieuw plaatsje ontdekken. Genieten.

Wat dat betekend voor mijn blog?

In het weekend plaats ik de laatste tijd eigenlijk nooit geen blogs meer, dus daar veranderd niets aan.

Maandag komt er een erg leuke gastblog online. Voor woensdag staat er gewoon een receptje klaar. En vanaf vrijdag ben ik weer thuis, dus vanaf dan komt er elke doordeweekse dag weer een artikel online.

En wie weet, schrijf ik op vakantie ook nog wel een blog. Maar ik beloof niks. Vakantie hè. Niets moet, alles mag.

Natuurlijk ga ik wel mooie foto’s maken voor mijn Instagram. Dus mocht je in deze grijze herfstdagen wat mooie strandfoto’s op je beeldschermpje willen, volg me dan via Instagram

vakantie portugal

Follow

Diana

Praat gezellig mee

11 reacties op “Er even tussenuit

  1. Sanne v

    Fijne vakantie! Geniet er lekker van. Ben heel benieuwd wat je van Portugal vind, ben van plan om er in november ook heen te gaan. Have fun!

    Reply