Bloggers life

bloggers life.

Een nieuwe serie blog artikelen is geboren op mijn blog. Bloggers life. Deze serie komt elke dinsdag online. In elk artikel stel ik een vraag, waarop meerdere bloggers hun antwoord geven.


 

De vraag van deze week:

 

 Wat wil je met je blog bereiken?

 

Kiran.

Ik ben een veelzijdig persoon en dat zie je terug op mijn blog. De naam van mijn blog is Oriental Spice and some Chocolate. Ik neem mijn lezers mee in mijn fascinatie voor vintage & retro, maar tegelijkertijd blijf ik met beide benen op de grond staan. Ik laat mensen graag kennis maken met “the good vibes” van het verleden, maar ik blijf daar niet hangen, want elk tijdperk kent zijn positieve en minder positieve kanten. Daarom lees je in al mijn blogs altijd een duidelijke, realistische link naar het heden. Daarnaast publiceer ik regelmatig homemade inspiratie columns, omdat dit een onderwerp is waar ik me graag in verdiep. Ik ben ook erg positief ingesteld. Dit zie je terug in mijn inspiratie blogposts. Hierdoor probeer ik andere mensen positieve inzichten te geven voor bepaalde situaties.

Astrid.

Mijn blog is er in eerste plaats voor mijzelf. Het is een ideale en creatieve uitlaatklep waarin ik mijn passie voor mode en beauty kwijt kan. Daarnaast hoop ik dat dit een extra boost kan geven voor het starten van een succesvolle modecarrière. Mijn grote droom is namelijk styliste te worden.

Sharoni.

Mensen laten zien dat lekker eten niet moeilijk is. Lekker is natuurlijk een relatief begrip. Wat ik versta onder lekker eten, 80% gezond eten en 20% genieten. Daarom bevatten de meeste van mijn recepten, weinig suiker, geen pakjes en ingrediënten die niet slecht voor je zijn. Maar ook die 20% moet gevoed worden dus ook daar plaats ik recepten van op mijn blog. Wat ik vooral belangrijk vindt is om te laten zien dat koken niet moeilijk is. Het kost soms wat tijd en een paar handelingen meer dan je in eerste instantie gewend bent, maar je krijgt er zoveel lekkers voor terug.

Leonie.

In eerste instantie wil ik gewoon mijn informatie delen. Dat zie je vooral terug in de gratis haakpatronen en bakrecepten die ik deel. Maar ik wil mensen ook informeren over chronisch ziek zijn. Hoe is dat nou? Hoeveel impact heeft dat op je leven? Ik heb o.a. een conversiestoornis; iets dat heel onbekend is. Ik wil er met mijn blog aan meewerken dat er meer informatie over te vinden is op internet en dat er meer begrip voor komt.

Bianca.

Ik zou liegen moest ik zeggen dat ik niet de hoop koester ooit van mijn blog te kunnen leven, naar events kunnen gaan en de nieuwste producten mogen bekijken en testen en gewoon van bloggen mijn beroep kunnen maken maar laten we realistisch blijven. Ik ben blij met elke nieuwe bezoeker en al helemaal als mensen mij gaan volgen op social media. Ik vind het al ongelooflijk dat honderden mensen elke dag mijn artikeltjes lezen.


 

Wat ik zelf wil bereiken met mijn blog.

Heel eerlijk. Ik zou mijn brood willen verdienen met mijn blog. In combinatie met mijn bikini-label natuurlijk. Dat lijkt me nou echt geweldig, kunnen leven van de dingen die je leuk vindt. Ik werk er dan ook kei hard aan om dit doel te bereiken.

Natuurlijk realiseer ik mezelf dat dat nog een hele tijd gaat duren. Maar dat is niet erg, want ik geniet nog elke dag van mijn blog. voor nu – en natuurlijk straks ook nog –  wil ik graag mensen inspireren. Tips geven. en bovenal gewoon vermaken.

bloggers life.

Dan nu de vraag aan jou. Wat wil jij met je blog bereiken?

Alle ‘bloggers life’ artikelen lezen?

23 reacties

 1. zegt:

  Hello!

 2. zegt:

  Hello!

 3. zegt:

  Hello!

 4. zegt:

  Hello!

 5. zegt:

  In de eerste plaats blog ik om toch quasi dagelijks te blijven schrijven, om mijn mening te kunnen uiten en om dingen die ik leuk vind te kunnen delen. Maar er een zakcentje aan verdienen zou natuurlijk heel welkom zijn, uiteindelijk mijn job er van maken, is meer een verre droom.

 6. Diana zegt:

  dankjewel weer voor alle leuke reacties! erg leuk om te lezen hoe iedereen een ander doel heeft.
  Xdiana

 7. Zarina zegt:

  Ik vind je blog super leuk! <3

 8. zegt:

  Wat een leuk artikel zeg! Heel interessant hihi ik blijf deze rubriek in de gaten houden! Ik vind het zo lastig om mijn blog te omschrijven. Ik kan hem bijna nergens plaatsen. Misschien hoop ik stiekem op een gat in de markt en is dat het doel haha!

 9. zegt:

  Wij begonnen onze blog vooral omdat we het allemaal heel leuk vinden om te schrijven en foto’s te maken. Ik hoef er niet perse iets mee te bereiken, vind het gewoon heel leuk als bezigheid.

 10. Ik wilde iets doen naast mijn studie, maar geen verenigingscommissie o.i.d. (dat promoten ze vaak). Omdat ik later graag redactrice wil worden leek een online magazine me ideaal om mee te beginnen. Zo weet ik meteen of ik het leuk vind :). Tot nu toe bevalt het me goed en hoop ik dat ik dit nog heel lang kan blijven doen en er ooit m’n baan van kan maken!

 11. Heerlijk om te zien dat er meer mensen lekker ambitieus zijn. Ik vind juist dat je daar heel erg trots op kunt zijn. En inderdaad, als je mensen inspireert en je maakt kwaliteit is dat heel goed haalbaar!

 12. zegt:

  Ik houd van mensen met een passie, dit artikel is ook gewoon uitmuntend! Awesome dat je een bikini-label hebt, that’s amazing! Leuk om te lezen dat iedereen zijn steentje wilt bijdragen met eigen ervaringen, maar ook om de informatie te delen. Dat laatste wilde en wil ik nog steeds, het overdragen van informatie, hoe je je make-up moet doen enzovoort, extreme kunstzinnige looks, want dat is mijn ding. Kunst is het beste wat er bestaat, op sushi na, mijn gezicht is mijn canvas en het is belangrijk dat je doet wat jij wilt en niet een ander. Dat is altijd wat ik wil meegeven in mijn videos enzovoort. Het groeien van het Engelse kanaal en natuurlijk ook mijn Nederlandse blog + kanaal zijn mijn prioriteiten op dit moment. 🙂 Keep up the good work dame!

 13. zegt:

  Wat leuk om te lezen! Ik kan me in elke motivatie wel vinden eigenlijk haha! Voor mij werkt bloggen ontspannend en tegelijkertijd brengt het me plezier. Fotografie vind ik leuk om te doen en schrijven vind ik ook heerlijk,

 14. Wat grappig om te lezen dat veel bloggers wel een motivatie hebben waar ik mij in kan vinden.
  Alhoewel bloggers wel echt verschillend zijn, bestaat er wel echt een blog ”profiel”. Eigenlijk zou het leuk zijn om een boekje te maken met daarin de foto’s van bloggers. Kan best wel grappig zijn om op een visuele manier overeenkomsten te zien.

 15. zegt:

  Grappig om te lezen, leuk dat er ook bloggers uit alle hoeken en gaten er bij zijn betrokken!

 16. zegt:

  Wat een leuk artikel heb je er van gemaakt zeg en prachtig om te zien hoe je doelen hebt en deze probeert waar te maken: dat is echt een hele geweldige instelling 🙂 Ik wil met mijn blog inspireren en motiveren. Ik denk namelijk dat iedereen in zijn leven kan bereiken wat hij wilt, zolang hij of ze er maar keihard aan werkt. Ik zou het leuk vinden als ik mensen daarin zou kunnen helpen en dat zij wat aan mij artikelen hebben: dan ben ik al blij hihi. X

 17. zegt:

  Leuke post! Ik vind het heel inspirerend om te lezen wat nou precies de drijfveer is van mijn mede bloggers. Zelf vind ik het gewoon heerlijk om te bloggen, het werkt echt ontspannend en ik haal er ook heel erg veel voldoening uit. Ik wist helemaal niet dat je een bikinilijn hebt, wat gaaf!

 18. Leuk om te lezen! Wat ik met mijn blog wil bereiken is dat mijn recepten bekeken en gewaardeerd worden. Vind het zelf heel leuk om gezond en makkelijk te koken. Ook alles eromheen, de artikelen schrijven en het maken van de foto’s vind ik super leuk om te doen. Zou het erg leuk vinden als het aantal lezers blijft groeien zoals het nu groeit!
  -Marijke-

 19. Leuk artikel zeg!! Ik heb ongeveer dezelfde missie als Sharoni! 🙂 Gezonder leven hoeft niet moeilijk, duur en vervelend te zijn zoals de meeste mensen denken dus laat je hierdoor vooral niet tegenhouden. Ik wil mensen inspireren goed voor zichzelf te zorgen en laat met mijn blog zien dat er ook gemakkelijke tips en trucs zijn om je gezondheid een gezonde kickstart te geven! Liefs, Cherry

 20. zegt:

  leuk om te lezen heb nog helemaal geen antwoord van mij voorbij zien komen haha!

  1. Diana zegt:

   thnx, en komt nog wel hoor 🙂
   Xdiana

 21. zegt:

  Wat leuk om te lezen dat iedereen zijn eigen ideeën hebben met wat ze willen bereiken met hun blog, ikzelf deel graag mijn passie en zou het ook wel leuk lijken om ermee te kunnen groeien maar voor nu is het gewoon mijn creatieve kant laten zien 😉

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *