7x Wat te doen met slecht weer

Originele ideeën om binnen te doen als het slecht weer is.

 • Een vakantie boeken. Desnoods doe je alsof, als je portemonnee het niet helemaal toelaat. Niks fijner dan door al die mooie bestemmingen scrollen en vast plannen maken. Klik hier voor DE bestemming waar je naar toe wilt met dit slechte weer!
 • Eindelijk eens een keer zo’n gezond baksel uit proberen. Kun je ook eens een foto op instagram plaatsen met #healthyfood #fitspo enz. Maak bijvoorbeeld eens een keer deze gezonde brownie, of een gezonde carrot cake. Ik beloof je, deze receptjes stellen je niet teleur.
 • Shoppen! Gewoon omdat shoppen altijd leuk is. Maar met dit weer wel lekker warm en droog vanachter je beeldscherm. En denk nu eens niet aan jezelf, maar koop cadeautjes voor anderen. Je weet nu al wie er binnenkort jarig zijn, dus neem eens lekker de tijd om een origineel cadeau uit te zoeken. Kom je eens een keer niet met een tankstation bloemetje aan op de verjaardag.
 • Hollands next topmodel – dat ben jij! Ofja, doe gewoon eens een dagje alsof. Ga samen met een vriendin grappige foto’s maken van elkaar. trek elkaars kleren aan en bedenk de meest vreemde combinaties. Doe elkaars make-up, vet overdreven natuurlijk. and smize!
 • Doe een leuk DIY-projectje. Je hebt vast een hele hoop DIY’s gezien afgelopen tijd die je nog wel eens wilt doen. Maar ja, tijdsgebrek hè.. Nu is dat moment. Het is toch slecht weer. Dus ga eens lekker aan de slag. Heb je nog geen idee wat je wilt maken? kijk eens tussen mijn DIY’s.
 • Doe een kofferbakverkoop. Maar dan op z’n tweeduizendvijftienst. Via marktplaats dus. Ga heel je huis door met een camera. Zet alles wat je niet meer gebruikt of niet meer mooi vindt op de foto en zet het op marktplaats. Resultaat: meer ruimte, meer geld.
 • Picknicken! Waarom zou je alleen kunnen picknicken met mooi weer. Leg je kleedje nu gewoon midden in de huiskamer in plaats van in het park. Lekker muziekje op en genieten.

wat te doen bij slecht weer - 7 écht originele ideeën om binnen te doen als het slecht weer is.

Heb jij nog originele ideeën, laat ze gerust achter in de comments! 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

10 reacties op “7x Wat te doen met slecht weer

 1. Joy

  Deze post kunnen we met dit weer wel gebruiken idd! Ik ben echt wel meer van de zomer maar vind het wel leuk dat je tijdens de herfst en winter bijv vaker met vrienden thuis gaat eten of een filmavondje doet <3

  -X-

  Reply