7x Wat te doen met slecht weer

wat te doen bij slecht weer - 7 écht originele ideeën om binnen te doen als het slecht weer is.

Originele ideeën om binnen te doen als het slecht weer is.

 • Een vakantie boeken. Desnoods doe je alsof, als je portemonnee het niet helemaal toelaat. Niks fijner dan door al die mooie bestemmingen scrollen en vast plannen maken. Klik hier voor DE bestemming waar je naar toe wilt met dit slechte weer!
 • Eindelijk eens een keer zo’n gezond baksel uit proberen. Kun je ook eens een foto op instagram plaatsen met #healthyfood #fitspo enz. Maak bijvoorbeeld eens een keer deze gezonde brownie, of een gezonde carrot cake. Ik beloof je, deze receptjes stellen je niet teleur.
 • Shoppen! Gewoon omdat shoppen altijd leuk is. Maar met dit weer wel lekker warm en droog vanachter je beeldscherm. En denk nu eens niet aan jezelf, maar koop cadeautjes voor anderen. Je weet nu al wie er binnenkort jarig zijn, dus neem eens lekker de tijd om een origineel cadeau uit te zoeken. Kom je eens een keer niet met een tankstation bloemetje aan op de verjaardag.
 • Hollands next topmodel – dat ben jij! Ofja, doe gewoon eens een dagje alsof. Ga samen met een vriendin grappige foto’s maken van elkaar. trek elkaars kleren aan en bedenk de meest vreemde combinaties. Doe elkaars make-up, vet overdreven natuurlijk. and smize!
 • Doe een leuk DIY-projectje. Je hebt vast een hele hoop DIY’s gezien afgelopen tijd die je nog wel eens wilt doen. Maar ja, tijdsgebrek hè.. Nu is dat moment. Het is toch slecht weer. Dus ga eens lekker aan de slag. Heb je nog geen idee wat je wilt maken? kijk eens tussen mijn DIY’s.
 • Doe een kofferbakverkoop. Maar dan op z’n tweeduizendvijftienst. Via marktplaats dus. Ga heel je huis door met een camera. Zet alles wat je niet meer gebruikt of niet meer mooi vindt op de foto en zet het op marktplaats. Resultaat: meer ruimte, meer geld.
 • Picknicken! Waarom zou je alleen kunnen picknicken met mooi weer. Leg je kleedje nu gewoon midden in de huiskamer in plaats van in het park. Lekker muziekje op en genieten.

wat te doen bij slecht weer - 7 écht originele ideeën om binnen te doen als het slecht weer is.

Heb jij nog originele ideeën, laat ze gerust achter in de comments! 

10 reacties

 1. zegt:

  En lezen is ook een grote hobby van mij

 2. zegt:

  Zelf ga ik met slecht weer een serie of film kijken, bloggen of inderdaad shoppen.

 3. zegt:

  Bezoeken van bibliotheek, eindeloos koffie drinken in een leuk café, fotoboeken maken

 4. zegt:

  Shoppen is natuurlijk áltijd een goed idee, maar picknicken in de woonkamer vind ik ook wel een leuke! Ga ik even onthouden 😉

 5. zegt:

  Met slecht weer gooi ik er altijd een serie-marathon in, deze keer werd het One Tree Hill, heerlijk!

 6. Ik word juist niet vrolijk van al die vakantie dingen, omdat ik het écht niet kan betalen en al jaren niet weg kan. Dus daar word ik alleen maar depressief van! Kijk wel lekker een filmpje of serie haha

 7. zegt:

  Die kofferbakverkoop is echt een goed idee. Vooral als je gaat verhuizen of zoals jij gaat emigreren. 🙂

 8. Of zoals ik vandaag: Vampire Diaries marathon! 🙂
  Maar ik ben ook groot voorstander van kijken naar vakanties die ik wil boeken als ik geld heb, hahaha!

 9. zegt:

  Deze post kunnen we met dit weer wel gebruiken idd! Ik ben echt wel meer van de zomer maar vind het wel leuk dat je tijdens de herfst en winter bijv vaker met vrienden thuis gaat eten of een filmavondje doet <3

  -X-

 10. Super leuke ideeën 😀 Ik vind een spelletjes dag altijd erg leuk! Lekker ouderwets monopoly spelen bijvoorbeeld :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *