Shoplog boohoo / asos

shoplog eiland meisje 2015

Vorige week plaatste ik het eerste deel van mijn aankopen van afgelopen tijd. Vandaag is het tijd voor deel 2.

Voor de niet vaste lezers die zich nu afvragen waarom ik nu nog zoveel zomerkleding koop.. Over minder dan 3 maanden verhuis ik naar Curaçao. Dus altijd zomer.

Ik ben nu ook totaal niet bezig met herfst en winterkleding. Het interesseert me helemaal niet wat er in is komend seizoen. Wel gek, want ik ben normaal altijd bezig met de laatste mode, terwijl ik het nu gewoon langs me heen laat gaan. Ik kijk niet in tijdschriften. Blogs over de nieuwste herfst en wintertrends sla ik standaard over. Ik kom niet meer in de winkels. Echt, als je me nu zou vragen wat hip is komend seizoen, dan zou ik je echt geen antwoord kunnen geven. Nope, mij zie je komende maanden gewoon in de kleding van voorgaande jaren.

Maar nu weer terug naar de zomerkleding. Ik had nog 2 bestellingen geplaatst. 1 bij Asos en 1 bij Boohoo. Ik denk dat ik qua kleding nu wel voldoende heb haha. Verder heb ik nog een paar zwarte sandalen met hak besteld. Ik ben al een hele tijd opzoek naar de perfecte zwarte sandalen. Ik denk dat ik ze nu gevonden heb.

Shoplog Boohoo en Asos:

shoplog asos 2015

Deze jurk bestaat eigenlijk uit een rok en top, maar zit aan de achterkant met en rits aan elkaar. Leuk voor een avondje stappen deze jurk. Hij komt tot ongeveer op mijn knieën.

shoplog asos 2015

Deze top staat zo leuk met een simpel spijker shortje. Door de split in het midden vind ik dit topje echt heel leuk.

shoplog asos 2015

Deze jurk heb ik gekocht voor het geval ik me even een barbie wil voelen.

shoplog asos 2015

Gewoon een simpel topje.

shoplog boohoo 2015

Deze jurk vind ik zo leuk. Hij is leuk voor overdag en voor in de avond. De onderkant is geborduurd.

shoplog boohoo 2015

Van deze jurk is de achterkant heel tof. Allemaal dunne bandjes. I like.

shoplog boohoo 2015

Deze jurk is ook leuk door de achterkant. Dit is dan ook de achterkant die je op de foto ziet voor de duidelijkheid. De jurk komt tot de grond.

shoplog eiland meisje 2015

En dan hier nog mijn perfecte sandaaltjes. Ze zijn van ELLE en heb ze besteld bij Zalando. Voor hoge hakken lopen ze erg prettig.

 

Wat vind jij van mijn nieuwe kleding en schoenen? En ben jij al wel helemaal bezig met de nieuwe herfst en winter collectie?

8 reacties

 1. zegt:

  Leuke kleding! Het zijn beide toevallig favoriete webshops van mij. Enige nadeel, ze hebben vaak te veel leuks.

 2. zegt:

  Leuke aankopen, vooral de jurk met die borduursels aan de onderkant vind ik erg leuk! Pff, ik ben best jaloers op je dat jij binnenkort naar de zon gaat en daarna voor altijd alleen maar zomerkleding kan dragen! Ik heb de laatste tijd alleen maar dikke truien aangeschaft XD

 3. zegt:

  Veel mooie spullen! Ben vooral weg van de zwarte hakken en die toffe top-rok-rits-jurk!

 4. zegt:

  Ik ben zo jaloers op je schoenen! Love them!!!!

 5. Die schoenen!!!

 6. Dat blauwe geborduurde jurkje is zo leuk!!

 7. Oeh heerlijk! Wat een toffe aankoopjes. Ik vind eigenlijk alles wel leuk! Vooral het witte 2 delige jurkje. Ben benieuwd hoe dat eruit ziet als je het aan hebt.

 8. Hele leuke items heb je gekocht. Die schoenen, prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *