Shoplog Primark / H&M / Asos / Zalando

Eindelijk heb ik eens een gedeelte van mijn aankoopjes van vorige maand op de foto gezet. Ik beloof jullie, de rest zet ik deze week nog op de foto. Het heeft even geduurd, en ik heb ook niet alles meer terug kunnen vinden tussen de enorme berg die nog gestreken moet worden. Dus ja, er mist nogal wat.

Beetje raar om nu nog zoveel zomer kleding te kopen, maar nu is alles in de sale en voor mij begint de zomer toch in december al weer. Nog ruim 3 maandjes, en ik kan al deze kleding al lekker dragen.

mijn aankoopjes:

asos shoplog 2015

Zwarte top van Asos.

asos shoplog 2015

Nog een zwarte top van Asos. Dit is de achterkant.

asos shoplog 2015

Ook deze is van Asos. Ik hou van de aztec print.

primark shoplog 2015

Deze top is van de primark. Komt niet vaak voor dat ik de primark binnen stap, en maar 1 ding koop.

shoplog-hm-2015

De zonnebril is van Persol. Hier kun je meer lezen over de bril. De rest komt van de H&M.

steve madden schoenen shoplog 2015

Sandaaltjes van Steve Madden. Besteld bij Zalando.

shoplog 2015

Deze witte slippers van Eden komen ook van Zalando.

 

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Meer shoplogs van mij zien? 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

8 reacties op “Shoplog Primark / H&M / Asos / Zalando

  1. Pingback: Shoplog Boohoo / Asos - 2015 - eiland meisje

  2. Jennifer

    Oh wat heerlijk inderdaad om nu nog zomerkleding te kunnen shoppen met het vooruitzicht dat jij hebt. 🙂 Ik zit al met mijn hoofd in de winterkleding, maar ook wel weer leuk met alle nieuwe collecties!

    Reply