Lounge plekje in de tuin

inspiratie zithoek tuin - ideeën tuin inrichting.

Over een half jaartje gaan we verhuizen. Eerst gaan we in een vakantie appartementje zitten, om vanuit daar een huis voor de langere termijn te vinden. Dus dat wordt weer lekker inrichten.

Nu vond ik het eigenlijk altijd het belangrijkste hoe het er binnen uit zag. Zo vaak zit je toch niet buiten hier in Nederland. Maar dat wordt straks wel anders. Straks wil ik het buiten helemaal perfect hebben. Ik heb ook al helemaal beelden in mijn hoofd, hoe het moet gaan worden.

 

Lekker elke ochtend buiten in het zonnetje ontbijten. Met van dat lekkere tropische fruit. Of ’s middags even mijn kleurtje bijwerken op mijn loungebed. ‘S avonds de barbecue aansteken en genieten van een heerlijke gezonde barbecue.. 

 

Behalve een eettafel en barbecue wil ik dan ook wat lekkere loungeplekjes in de tuin. Zoals een zithoek, wat hangmatten en ik ben momenteel bezig om een matras te bekleden met outdoor stof. Ik hoop maar dat het mooi lukt haha. Deze ga ik dan op pallets leggen, zodat ik een mooi loungebed heb voor straks in de tuin. Deze wil ik verder mooi aankleden met verschillende kussentjes en andere accessoires. Hoe het precies gaat worden weet ik nog niet, maar ik denk dat ik voor aztec kussentjes ga kiezen. En dan allemaal in verschillende kleurtjes.

Zodra het klaar is maak ik natuurlijk foto’s en laat ik die hier zien. Maar voor nu heb ik alvast wat fijne inspiratie beelden.

 

*Beeldmateriaal is embed via pinterest. De rechten hiervan liggen bij de oorspronkelijke eigenaar.

 

Wat vinden jullie van zo’n loungebed in de tuin? En in welke stijl zouden jullie mijn pallet bed aan kleden?

En psst: Nu we het toch over lounge plekjes hebben. Morgen komt er een heel relaxte win actie online op mijn blog. zodat ook jij een ultiem lounge plekje kan maken in jouw eigen tuin.

 

 

9 reacties

 1. zegt:

  Wat een fijne foto’s en wat ziet het er gezellig uit. Hoe is je interieur nu in Curaçao?

 2. zegt:

  Ik denk dat ik ook maar naar Curaçao moet gaan verhuizen. Wat is dat prachtig zeg!

 3. zegt:

  Dit is zo’n leuke inspiratie! Zeker als je op Cura komt wonen zijn er veel mogelijkheden!

 4. zegt:

  Echt fantastisch. Ik zie mezelf er al helemaal chillen. Nummer 4 en 5 zijn mijn favorieten.

 5. zegt:

  Ik vind vooral die derde foto erg mooi!! Lijkt me heerlijk om zo’n buiten relax-plek te hebben!

 6. zegt:

  Ik vind het echt schitterend, ik zou gaan voor een stijl zoals die foto met mint, peach en roze. Vooral mint en wit vind ik heel mooi fris staan. En dan met geometric accessoires zoals de mint kleurige fruitmand van de action en deze theelichthouders http://www.xenos.nl/hangende-theelichthouder-wit-middel & http://www.xenos.nl/windlicht-bijenkorf-wit
  Ik zie het al helemaal voor me!

 7. Oeeeh, wat een mooie foto’s allemaal. Ik vind een groot “bed”-achtig iets met veel kussens, maar ook plaats voor drankjes, wel heel fijn!

 8. zegt:

  Leuk om te zien. Heel zomers al die kleurtjes, hou ik echt van!

 9. zegt:

  Ik vind al die inspiratiefoto’s er zo leuk uit zien! Ik vind dat zulke dingen een tuin echt af maken, heel erg mooi.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *