Monday quoteday #6

The-only-limits-in-life-are-the-ones-you-make.

Soms lijken dingen onmogelijk. Je wilt iets, maar je denkt dat het niet weggelegd is voor jou. Onbereikbaar.

Maar eigenlijk leg je jezelf die beperking op. Doordat je denkt dat je iets niet kan, kan je het ook niet.

Als je al begint met denken dat je iets kan, wordt alles een heel stuk makkelijker.

The-only-limits-in-life-are-the-ones-you-make.

Kijk naar mij. Vorig jaar kon ik alleen nog maar dromen om op een tropisch eiland te leven. Ik dacht dat dat niet kon. Dat ik daarvoor eerst de staatsloterij moest winnen. En nu roep ik dat dit hier mijn laatste winter is. Volgend jaar liggen we in januari heerlijk op het strand.

Of een eigen bikini merk opzetten. Ik kan nu gewoon zeggen dat ik mijn eigen bikini label heb. Dat ik designer ben. Dingen die ik vroeger als onmogelijk zag. T loopt nog niet, maar de start is er, en dat is het belangrijkste.

Nu heb ik besloten om geen beperkingen meer te zien, maar juist mogelijkheden. Dus als je iets wilt dan moet je het gewoon doen.

Laat jij ooit dingen schieten doordat je beperkingen ziet?

4 reacties

 1. zegt:

  oh wat tof dat het van de grond is ben echt benieuwd hoe je bikini’s eruit zien!

  1. Diana zegt:

   check m’n site 😉 http://www.akira-swimwear.com dan zie je hoe ze er uit zien 🙂
   X diana

 2. Mooie gedachte Diana! Veel succes met het opstarten van je eigen label!

  x Karen

 3. zegt:

  Helemaal met je eens, als je iets wilt moet je er gewoon voor gaan! Ik heb ook weleens gehad dat ik bang was om iets te doen omdat je zo snel naar dingen kijkt die fout kunnen gaan, maar als je het uiteindelijk toch doet voelt het echt goed! Echt heel leuk dat je je eigen bikini label hebt opgezet, en ik neem aan dat je dus naar Curacao gaat verhuizen? Gaaf hoor! X Yessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *