Festival outfit inspiratie

Het festival seizoen is weer begonnen! En behalve genieten van de muziek, betekent dat ook shoppen! Want we kunnen natuurlijk niet in een oude outfit op een festival verschijnen.

Regelmatig hoor ik mensen zeggen; het is een festival, geen catwalk. Zo niet mee eens! Heel het leven is 1 grote catwalk, en een festival is dan toch wel te vergelijken met fashion week New York. Uitpakken dus, met je kleding!

Ik heb voor jullie wat leuke outfits samengesteld. 3 totaal verschillende looks, maar wel allemaal festival waardig. Alle kleding en accessoires komen van Esprit.

festival outfit inspiratie

Een echt typische festival look. Lekker bohemian. Ik hou er van. Een lekker comfortabele vrolijke jurk. Een hoed tegen de zon. Ja ik ga er maar even vanuit dat dat nodig is. en leuke sandaaltjes die deze look helemaal af maken. ik heb expres geen sieraden toegevoegd. Ik vind de jurk al opvallend genoeg.

festival outfit inspiratie

Pastel kleurtjes zijn helemaal hip dit seizoen. Dus natuurlijk heb ik ook een outfit in deze kleuren samengesteld. De palazzo pants zie je erg veel nu, en ik ben fan! De zachte kleurtjes heb ik gecombineerd met goudkleurige accessoires. Een mooie vrouwelijke look.

festival outfit inspiratie

De laatste outfit alweer. Ik vind jumpsuits erg leuk, maar meestal niet handig op een festival omdat het lastig is als je naar de wc moet. Doordat deze jumpsuit strapless is, is deze wel makkelijk uit te trekken, en dus perfect voor een festival. Leuke hoed erbij, sandaaltjes, en wat armcandy. En je bent klaar om te gaan.

Bron beeldmateriaal: Esprit.


 

Ik ben benieuwd welke outfit jullie het mooist vinden. Ik zelf kan niet kiezen. Ik vind ze allemaal mooi. Er zit maar 1 ding op dus. Gewoon naar heel veel festivals gaan. Problem solved.

Nu maar hopen dat het wel mooi weer wordt op de dagen dat er festivals zijn. Het is nogal zonde om deze kleding onder een grote lelijke poncho te verbergen.

Welke festivals hebben jullie op de planning staan? En wat is jouw favoriete outfit?

Benieuwd naar mijn eigen festival looks?

 

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

12 reacties op “Festival outfit inspiratie

 1. Pingback: hoe kan ik geld verdienen met bloggen - eiland meisje

 2. Sandra

  Die ketting uit de tweede outfit en de hoed uit de derde outfit vind ik echt heel tof! Dit jaar heb ik geen festival op de planning staan, helaas. Vorig jaar was ik op Rock Werchter en dat was echt een gave ervaring!

  Reply
 3. Esmeralda

  Haha ik ben net helemaal met je eens.. Festival gaat al heel lang niet meer alleen om de muziek. Het is de vibe en hoe je je kleedt. Ik hou ervan!! Xx

  Reply
 4. Ellen

  Ik vind de 2e outfit het leukste, alleen zou ik geen palazzo pants aandoen, dat is echt niets voor mij. 😉

  Reply