Outfit: kanten broek H&M

Vanaf het eerste moment dat ik de kanten broek uit de coachella collectie van de H&M zag, was ik verliefd. Die broek moest en zou in mijn kast belanden.

En ja hoor, daar hangt die inmiddels.

Hij is wel een beetje lastig te combineren. Want een kanten doorschijnende broek kan nogal snel ordinair worden.

Ik heb hem gecombineerd met mijn Vans met plateauzool. In panterprintje ja. Want waarom ook niet? Een kanten doorschijnende broek met panterprintje combineren moet kunnen toch? Om het toch een béétje classy te houden, heb ik voor een nette witte top gekozen. En een ketting uit mijn eigen collectie om net dat beetje kleur toe te voegen.

Ik droeg deze outfit tijdens een avondje stappen. Dus het is niet zo dat ik hierin de supermarkt binnen stap haha.

Kijk en oordeel zelf:

H&M coachella collectie kanten broek outfit

hm kanten broek coachella collectie

outfit foto eiland meisje

 

kanten broek coachella collectie hm

 • Broek – H&M
 • Top – Asos
 • Schoenen – Vans
 • Ketting – Akira jewelry

Nu ben ik heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Yay or Nay?

Meer outfits van mij zien?

Follow

Diana

Praat gezellig mee

19 reacties op “Outfit: kanten broek H&M

 1. Pingback: Festival outfit inspiratie - fashion zomer 2015 - eiland meisje

 2. Dina

  Oh wauw, ik vind het er echt heel tof uit zien. Wat een mooie broek (alleen zou het uitlopende model mij niet echt staan denk ik).

  Reply
 3. Mimi

  Leuke broek! Die kende ik nog niet van de collectie. Had er zelf een hakje onder aan gedaan, denk dat de flare pijp dan net wat mooier valt. Mooi met het witte gecombineerd!

  Liefs,
  Mimi
  Mimimalistic.com

  Reply
  1. Diana Post author

   ooh ja dat zou echt een geweldig combinatie zijn! dankjewel, daar had ik zelf nog niet aan gedacht om hem zo te combineren.

   Reply
 4. Het Sushimeisje

  Mmm, persoonlijk zou ik er nog wel een leuk rokje overheen dragen. Ik vind het anders toch net iets te ordinair over komen.

  Btw, is deze foto op Curaçao gemaakt? Lijkt namelijk behoorlijk op Nederland 😉

  Reply
  1. Diana Post author

   haha was deze foto maar in curacao genomen. nee helaas, in nederland, onder een afdak, want het regende 😛

   Reply
 5. Roxanne

  Ik heb er een haat -liefde verhouding mee. Ten eerste heb je hem wel leuk weten te combineren en op cura zou je er wel mee weg kunnen komen. Toch vindt ik de broek erg vreemd uitzien. Maar dat is ook wel weer cool. Ik zou hem in het schap laten liggen als ik hem tegen zou komen. De rest van de Coachella collectie vindt ik wel erg gaaf!

  Reply
  1. Diana Post author

   haha in Curacoa zouden ze je volgens mij nog niet eens vreemd aankijken als je hiermee naar de supermarkt gaat. de rest van de collectie vond ik ook echt erg gaaf, maar leek wel veel op dingen die ik al had, dus ik dacht laat ik eens verstandig zijn en het niet kopen.

   Reply
  1. Diana Post author

   haha ik zou deze broek ook niet overal naar toe dragen hoor. daar vind ik ‘m een tikkeltje te gewaagd voor 😉

   Reply