Winactie! Bodychain.

Zoals jullie al af en toe hebben kunnen lezen op mijn blog, ben ik bezig met een sieraden lijn. Deze wil ik onder brengen bij Akira Swimwear, en zal dan ook heel toepasselijk Akira Jewelry gaan heten.

Akira jewelry staat voor unieke handgemaakte sieraden.

akira jewelry. handgemaakte sieraden

Ik heb nu al een paar items in mijn etsy shop staan. De rest van de items die ik heb komen in de loop van deze week ook online.

Ook heb ik weer nieuwe stenen en kralen besteld, waar ik al hele leuke ideeΓ«n mee heb. Dus binnenkort nog meer keuze in mijn shop.

Om dit te vieren heb ik een winactie voor jullie.

Jullie kunnen deze prachtige bodychain winnen. Aan de voorzijde zit een ananas juweeltje, wat helemaal hip is nu, en een paar witte gemstone kraaltjes.

handgemaakte bodychain. akira jewelry

Maar daar moet je wel wat voor doen. Want hΓ©, niets is voor niets.

Uit onderstaand rijtje kun je kiezen wat je er voor wilt doen. 1 dingetje is al helemaal prima, en ben ik erg blij mee. Maar hoe meer acties je uitvoert, hoe meer kans je maakt.

Laat via een reactie weten of je meedoet, en wat je daarvoor gedaan hebt.

De winactie loopt tot en met 5 april. En de winnaar wordt via mail benaderd door mij. Krijg ik van diegene geen reactie binnen een week, dan kies ik iemand anders.

 

Hoe zouden jullie deze bodychain combineren?

 

* volg me aub wel alleen als je mijn blog interessant vind. Ik heb er niets aan als je me na de winactie meteen weer ontvolgt, en je mag dan de volgende keer ook niet meer meedoen.

Follow

Diana

Praat gezellig mee

12 reacties op “Winactie! Bodychain.

 1. Chantal

  Gefeliciteerd met je online winkeltje en sieradenlijn! Handgemaakte sieraden hebben altijd iets speciaals en ik juich handmade products dan ook heel erg toe. Ik ben echt dol op ananassen en flamingo’s. Sinds begin vorig jaar staat er al een grote roze plastic flamingo in mijn woonkamer en word ik op alles verliefd waar een ananas of flamingo (printje) op staat. Wist je dat ze bij de HEMA nu ook een grote ananas kaars verkopen? Awesomeness!

  Ik zou de outfit zo clean mogelijk houden zodat de aandacht echt naar de ketting gaat en je niet afgeleid wordt door felle kleuren of drukke printjes. Wellicht met mijn zwarte maxi skirt of dress… Ja, ik zie het al helemaal voor me. By the way, ik vol je op Instagram, FB en Bloglovin.

  Veel succes en plezier verder met je online shop.

  Reply
 2. Suzanne

  Wauw, leuk ik doe mee! Ik heb je al geliked op facebook en volg je ook al een hele tijd op Instagram, ik volg je nu ook op Bloglovin’ en heb het bericht ook gedeeld op facebook zojuist.

  Ik denk dat ik het leuk met een topje zal combineren in de zomer op een kort broekje, mooi in de zomer, slippertjes erbij, zonnebril op. Awhh zomer! <3

  Reply
 3. Sabrina

  Ahh gaaf Diana!! Ik heb alles gedaan behalve via FB gedeeld πŸ™‚ Hoe ik hem zou combineren weet ik nog niet hmm ik denk inderdaad bij een witshirtje en dan wat strakker of bij zo’n heel dun jurkje, ja lijkt me prachtig πŸ™‚ Liefs Sabrina

  Reply
 4. Maud Zoutenbier

  Deze bodychain is zo schattig! Zou hem heel graag willen dragen met mijn bikini in de zomer, helemaal leuk!! Daarom ben ik je gaan volgen op Bloglovin, Facebook & Instagram. Ook heb ik het bericht gedeeld op Facebook πŸ™‚

  Liefs! X

  Reply
 5. Lisa

  Wat gaaf! Ik doe graag mee! Ik volg je al een tijdje op instagram, maar blijkbaar nog niet op bloglovin oeps! Nu wel dus. πŸ™‚

  Reply
 6. Michelle

  Via instagram (je had een reactie op een foto van mij gegeven) kwam ik op je site. Inmiddels volg ik je ook op instagram. Deze bodychain is echt prachtig, in had er nog nooit van gehoord maar ik zou er dolgraag eentje hebben! Leuk op een simple jurkje!

  Reply