Bevroren druiven in je wijn.

bevroren druiven in wijn

Wat is het toch heerlijk weer. lekker warm zonnig. Wat wil een mens nu nog meer. Juist, een lekker wijntje.

Nu is er 1 klein nadeel in de zomer. Je drinken wordt zo snel warm. Nu zeggen sommige mensen dat je dan maar gewoon moet doordrinken. Maar als je de dag erna gewoon moet werken, is dat ook niet altijd de beste oplossing.

Dus dan worden de ijsklontjes er regelmatig bij gepakt. maar als je het mij vraagt, ook niet de allerbeste oplossing. Waterige wijn is nu niet bepaald mijn favoriet.

Maar nu heb ik echt dé oplossing om je wijn lekker koel te houden in het zonnetje. Druiven! Je wast de druiven van te voren, en gooit ze dan in de vriezer. Altijd ijsklontjes in de buurt die niet smelten. Ideaal.

Behalve dat de bevroren druiven je wijn koel houden, ziet het er ook nog eens hartstikke leuk uit. En alsof dat nog niet genoeg is, je kan je ‘ijsklontjes’ daarna ook nog opeten. Zo wordt wijn drinken nog een gezonde aangelegenheid!

bevroren druiven in wijn

Nog een leuke manier om je drinken koel te houden!

13 reacties

 1. […] had ik laatst al laten zien hoe je op een leuke manier je wijn koud houdt zonder dat deze waterig wordt. Maar nu heb ik ook een erg leuk idee om andere drankjes koud te […]

 2. Ohh dit vind ik een super goed idee!! Hier had ik nog nooit aan gedacht, haha. 😀

  ♥♥♥ Saskia

 3. Hi Diana

  Leuk artikel! Dat is ook de reden waarom ik het opnam in mijn rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Daarin deel ik met mijn lezers de topreads van de afgelopen week. Zo hebben ze genoeg lectuur voor het weekend. Just to let you know! http://yellowme.be/2015/04/17/11-fri-a-way/

  Nog een fijn weekend!

  Greetz,
  Elke

 4. Wat grappig en leuk! Zou dat zelf echt nooit bedacht hebben.

 5. zegt:

  Oehh ja, dit doen wij thuis ook altijd! Het is inderdaad een super fijne manier om je wijntje lekker koud te houden.

 6. zegt:

  Superleuke tip! Heb er echt nog nooit over nagedacht, maar ga dit zeker doen komende zomer!

 7. zegt:

  Dat is best wel heel erg slim ja. Ik heb daar ook nog nooit aangedacht, dus ik ga dit maar doen in de zomer.

 8. zegt:

  Briljant! Beter dan ijsklontjes inderdaad.

 9. zegt:

  Wat een origineel idee. Dat ik hier zelf nog niet op ben gekomen, haha. Niets is zo lekker dan een lekker koud wijntje in het warme zomerzonnetje!

 10. zegt:

  Wat handig! Zo wordt je drinken niet zo waterig!

 11. Dat doen wij ook wel vaker ja 😀 Super handig! Ze ook zo eten, daar hou ik ook wel van 🙂 Net kleine mini-ijsjes haha

 12. zegt:

  Super leuke tip 😀 ga ik ook wel eens proberen ja 🙂

  1. Marijke Olyslaegers zegt:

   super leuke tip! ga ik zeker proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *