Outfit: flower-pants

outfit primark zomer 2015

Vandaag weer een outfit online. Deze outfit droeg ik tijdens Pasen. En de bloemetjes broek vind ik ook perfect daarbij passen.

De broek heb ik ooit in de Primark gekocht. Die hing daar een beetje te hangen voor 2 euro. Jullie begrijpen vast dat ik die dus niet kon laten hangen. de blouse is ook van de Primark. Dus een lekker goedkoop outfitje.

De schoenen heb ik nu al een paar jaar, en ik vind ze nog steeds helemaal geweldig. Ik draag ze dan ook zeer regelmatig. De hakken zijn zo lekker apart. En voor deze hakhoogte, lopen ze ook nog eens best prima. Goede aankoop dus.

Wat ook zo’n goede aankoop is geweest, is mijn Budha to Budha armband. Deze heb ik ook al een paar jaar, en draag ik erg vaak.

De foto’s zijn gewoon thuis gemaakt. Helaas heb ik hier niet zulke spectaculaire shoot locaties zoals bij mijn eerste outfit posts, maar dat komt volgend jaar weer helemaal goed. Dan zoek ik weer de mooiste strandjes en de prachtigste landschappen op om te shooten.

Ik heb trouwens mijn nieuwe lens – 50 mm 1.8 – gebruikt, en dus eindelijk die wazige achtergrond gekregen op mijn foto’s. ik was zo iemand die dacht dat ik met een spiegelreflex camera meteen van die perfecte plaatjes kon schieten, maar dat viel toch even tegen. Met de nieuwe lens lukt de wazige achtergrond in ieder geval wel, maar ik denk dat we – mijn vriend en ik – nog even moeten oefenen.

Maar genoeg geluld nu, tijd voor de foto’s.

 

outfit primark zomer 2015

outfit primark zomer 2015

outfit primark zomer 2015

outfit primark zomer 2015

outfit primark zomer 2015

 • Broek – Primark
 • Blouse – Primark
 • Schoenen – Zign
 • Armbanden – Budha to Budha / Akira Jewelry

Wat vinden jullie van deze outfit?

Meer outfit posts van mij zien?

17 reacties

 1. zegt:

  Die schoenen, ik had niet verwacht dat ze lekker lopen haha!

 2. zegt:

  Wat een leuke broek! En die laatste foto met je hond is zo schattig.

 3. zegt:

  Wat een gave schoenen zeg!

 4. zegt:

  Leuke vrolijke outfit!

 5. zegt:

  Mooie, vrolijke outfit. En die hond! <3

  1. Diana zegt:

   lief is die hè <3

 6. zegt:

  Die hakken zijn geweldig! Love them!

 7. zegt:

  Leuke broek, haha ik heb die okk toentertijd voor een paar euro gekocht.. heel bizar!!
  En inderdaad een Buddha is zeker een goede aankoop/investering. Leuke foto’s. Liefs

 8. zegt:

  leuke broek, staat je heel goed!!

  x fabianne

 9. zegt:

  Wauw, die hakken vielen me meteen op! Die zijn echt gaaf. Leuke vrolijke broek ook 🙂

 10. Die schoenen zijn heel apart. Maar loopt dit hetzelfde al normale hakken?

  1. Diana zegt:

   ja, je merkt er niets van, dat dat stukje aan de achterkant weg is. loopt gewoon hetzelfde als normale sleehakken.

 11. Wauw, het staat echt super leuk 😀 ik zou het zelf niet zo snel kopen, omdat ik niet zou weten hoe ik het zou moeten combineren xD Maar jou is het goed gelukt!
  En wat een schattige foto met de hond :3

 12. zegt:

  Mooie broek, heb je leuk gecombineerd! 🙂

 13. zegt:

  Wat een leuke en mooie zomerse look! Vind je broek ook erg prachtig, altijd zo leuk om een bloemenprint te hebben 😉

  xxx

 14. zegt:

  Mooie outfit, die broek is echt te leuk!
  Liefs

 15. zegt:

  Love those pants!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *