Centrum supermarkt.

centrum supermarkt Curacao

Boodschappen doen op Curacao.. Sommige zeggen dat het belachelijk duur is. Ikzelf vind het eerlijk gezegd wel meevallen. Natuurlijk zijn bepaalde producten/merken erg duur, maar als je een klein beetje aanpast en niet de duurste winkels kiest, valt het echt reuze mee.

Wij doen altijd onze boodschappen bij de Centrum Supermarkt. Ik vind dat een erg fijne winkel met fijne producten. Een uitgebreide vers afdeling. Lekkere salades. Goed vlees. Serieus, probeer de lomito sate! Goede vis. En ik ben helemaal niet zoveel geld kwijt, terwijl ik heerlijk, gezond en vers eet.

centrum supermarkt Curacao

Er zijn 2 Centrum supermarkten op Curacao.

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 7.30 – 20.00
Zondag: 7.30 – 17.00

Adres:

Centrum Piscadera: Weg Naar Bullenbaai, Willemstad, Curaçao

Centrum Mahaai: Mahaai, Schout Bij Nacht Doormanweg 26, Willemstad, Curaçao

 

 

Disclaimer

 

11 reacties

 1. Bart zegt:

  Bedankt voor de informatie. Heel nuttig. Weet u/iemand ook of de supermarkten op 1 april (1e paasdag) open zijn?

 2. Hanneke zegt:

  Ben net terug van vakantie.
  Wij deden ook bij Centrum de boodschappen, er is niks mis mee met de prijzen.
  Gewoon een beetje opletten.
  Centrum is een fijne, ruim gesorteerde supermarkt.

  1. Diana zegt:

   leuke vakantie gehad?
   Ik vind het ook echt een fijne supermarkt.

 3. Net nog bij de best buy geweest. Albert Heijn is wel weer duur maarja dat was alleen maar voor de eerste paar boodschapjes en toch handig als je op Chogogo zit

  1. Diana zegt:

   Hej je bent er! Ja, die appie daar is duur ja. 1 keer binnen geweest :O Geniet van je vakantie!

 4. zegt:

  Wij zijn twee keer op curacao geweest en ik vond die jongens die al je boodschappen inpakken zo irritant. Wij moesten echt onze boodschappen uit hun handen grissen. En dan ons nog achterna lopen naar de auto ook en daar geld voor vragen… apart, haha

  1. Diana zegt:

   ’t is maar net wat je gewend bent. Hier is het juist heel normaal. 🙂
   Ik vind het fijn dat iemand mijn spullen inpakt, en naar mijn auto draagt, en vind het dan ook niet meer dan normaal dat je ze daar wat voor geeft. Ze krijgen verder ook geen loon, dus alleen datgene wat jij geeft. En als je het niet wil, dan kan je gewoon zeggen dat je het zelf wel doet.

 5. Boukje zegt:

  Hier deden wij ook onze boodschappen! Lekkere kipsalade dat ze hebben!! Alle producten wat geimporteerd moet worden, zijn idd duurder. Ik schrok wel ff van de prijs van een zakje dorito en flesje canei, maar het vlees is bijzonder lekker en goedkoop en brood ook heerlijk!! Net als hier, gewoon ff goed kijken welk merk je koopt en dan hoeft het echt niet duur te zijn.

  1. Diana zegt:

   De salades zijn idd ook echt heerlijk.

   Ja sommige dingen zijn erg duur. En als dat net de dingen zijn die je in NL altijd kocht/koopt dan lijkt het hier idd heel erg duur. Maar ik blijf erbij dat als je gewoon een beetje aanpast, dat het allemaal prima te betalen is.

 6. zegt:

  Gek is dat, ook in Zuid-Afrika worden boodschappen als duur ervaren, maar dat komt waarschijnlijk omdat je van bepaalde plekken gewoon verwacht dat ze goedkoper zijn dan Nederland en dat is dan niet zo. Ook in Sri Lanka waren de supermarkten gewoon net zo duur als thuis. En geïmporteerde producten zelfs nog duurder. (we hebben 6 euro voor een potje pindakaas betaald) Als je lokale producten koopt en inderdaad bij een goedkopere supermarkt shopt dan is het vaak goed te doen.

  1. Diana zegt:

   6 euro voor een potje pindakaas is ook wel veel haha. gelukkig zijn die hier wel goed te betalen 😀 Maar soms heb je idd producten die erg duur zijn. Ik koop ze dan niet, of heel af entoe, maar meestal zoek ik iets anders uit. En het scheelt ook veel in welke winkel je komt. Soms hoor je mensen klagen dat het allemaal zo duur is, maar doen ze hun boodschppen in de duurste winkel. tja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *