Bloggers life.

bloggers life.

Een nieuwe serie blog artikelen is geboren op mijn blog. Bloggers life. Deze serie komt elke dinsdag online. In elk artikel stel ik een vraag, waarop meerdere bloggers hun antwoord geven.

Dit is al weer de laatste vraag van deze ‘bloggers life’. Maar niet getreurd, een vervolg is in de maak. Ik heb al weer nieuwe vragen, nieuwe bloggers en nieuwe antwoorden. Dus de komende tijd heb ik nog elke dinsdag een ‘bloggers life’ voor jullie.


 

De vraag van deze week:

 

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt door je blog?

 

Iep.

Het leukste dat ik mee heb gemaakt door middel van mijn blog, is dat ik zoveel leuke en lieve mensen heb ontmoet. In mijn omgeving werd nog wel eens gek gereageerd op het feit dat ik mijn eigen blog had, Maar op het internet is dat juist helemaal niet het geval, daar is het helemaal niet gek dat je schrijft. Ik krijg lieve reacties op de blogjes die ik schrijf & dat geeft mij dan weer de motivatie om nog meer te bloggen. Ik doe het voor die mensen die het leuk vinden om te lezen & mij dat ook laten weten! Mijn blogjes moet je lezen met een lekkere grote kop thee & veel chocola! Ik doe het voor die mensen die er iets aan hebben! : )

Kiran.

Mijn blog heeft al een paar keer de doorslag gegeven bij sollicitaties! Verder worden sommige mensen die eerst niks met vintage & retro hadden, na het lezen van mijn blogs nieuwsgierig of geïnspireerd. Dat mensen naar aanleiding van mijn woorden nieuwsgierig of geïnspireerd raken, voelt voor mij altijd als een cadeautje.

Alexa.
Bedrijven die je benaderen met super leuke en lieve woorden, events en dat ik soms dingen toegestuurd krijg. Iets wat eigenlijk echt bizar is maar wel echt heel leuk!

Dionne.

Dat is een lastige vraag, ik heb al zoveel leuke dingen mee gemaakt voor mijn blog. Toch denk ik dat heel dankbaar ben voor alle leuke blogvriendinnen die ik heb leren kennen door het bloggen. Deze zijn heel waardevol

Jolien.

Toen ik op een zonnige zomerdag door Antwerpen wandelde kwam ik een nieuwe make-up winkel tegen Mica cosmetics. Ik stapte de winkel binnen en legde de man uit dat ik een beauty blogger ben. Ik kocht dus een product en schreef er een review over, later werd ik dan uitgenodigd voor een gratis make-up sessie. Ik vond dit zo leuk!

Sharoni.

De reacties die ik van mensen krijg op de recepten die ik post vind ik geweldig. Laatst liep ik ergens binnen en toen stonden de healthy havermout muffins op tafel, ik heb de hele middag met een glimlach rondgelopen.


 

Het leukste wat ik meegemaakt hebt door mijn blog.

De contacten met andere bloggers vind ik denk ik toch wel het leukste. Zo heb ik carnaval gevierd in Curaçao met Roxanne. Heb ik Suzanne leren kennen die gewoon vlak bij me in de buurt woont, maar helaas nog niet in het echt gezien heb. Maar daar komt volgende week verandering in. Want dan hebben we samen met nog meer bloggers uit de omgeving van Eindhoven afgesproken. Heb er nu al zin in!

bloggers life.

Nu is de beurt aan jou. Wat is het leukste wat jij meegemaakt hebt door je blog?

8 reacties

 1. zegt:

  Wat een leuke ervaringen heeft iedereen 😀 bij mijn vorige blog schreef ik ook met enige regelmaat over voorstellingen en musicals was geweest. Dit werd zo goed opgepikt dat ik uiteindelijk voor het Luxor Theater in Rotterdam en het DeLaMar theater in Amsterdam gratis shows mocht bezoeken om die te reviewen 🙂 supertof!

 2. zegt:

  Grappig dat de een de persoonlijke relaties of de persoonlijke groei juist waardeert, terwijl de ander voornamelijk enthousiast is over de materiële zaken. Ik blog al 14 jaar en inmiddels weet ik dat de eersten meestal wel blijven bloggen, terwijl de mensen die het om de kadootjes en uitnodigingen te doen is, van een koude kermis thuis komen en vaak stoppen met hun blog.

 3. zegt:

  Ah wat een leuke dingen zeg 😀 Vooral die van sollicitatie doorslag gegeven! Dat had ik ook namelijk een keer 😀
  Ehm om op jouw vraag antwoord te geven. Niet perse het leukste wat ik door bloggen heb meegemaakt. Maar meer een bevestiging dat ik goed/leuk bezig ben. Is de reacties van bezoekers/lezers/volgers! Dan ben ik zo blij als ik een leuke reactie krijg! Of feedback waar ik ook iets aan heb!

 4. zegt:

  Ik word altijd heel blij van de leuke reacties die ik af en toe krijg op berichten. Op het moment dat ik zo’n reactie binnenkrijg, kan mijn dag niet meer stuk =)

 5. zegt:

  Leuk leuk leuk!
  Liefs Iep

 6. zegt:

  Ik vind deze rubriek op je blog echt leuk! Ik vind het ook het aller leukst dat ik zo’n lieve mensen mag ontmoeten door het bloggen. Wat zijn er ontzettend veel lieve meiden (en vast ook heren) die bloggen. Maar ook opdrachten met bedrijven, dat is zo bijzonder. Liefs

 7. Ik denk het feit dat ik andere bloggers heb ontmoet en er dagelijks mee klets! En alle lieve waardevolle reacties. Zo fjjn.

 8. zegt:

  Alle leuke events, zoals de Primark openingen die altijd heel gezellig zijn, en alle andere gave events waar ik door mijn blog heen mag. Ook de persdagen zijn altijd te gek; leuke nieuwe mensen leren kennen en de nieuwste items van merken zien. Verder vind ik het leuk dat ik veel nieuwe meiden heb leren kennen. En het maken van mooie foto’s zoals outfitfoto’s, is iets wat ik ook heel graag doe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *