monday quoteday #3

i am not a shopaholic. i am helping the economy

Elke maandag ochtend zal er een quote online komen. En mijn agenda zegt dat het weer maandag is dus hier de quote van deze week.

Ook wil ik iedereen een fantastische week toewensen!

 


 

Deze week alweer de 3e quote. Dit keer over mijn lichtelijke shopverslaving. Althans zo noemt m’n vriend dat. Ik noem het anders.

Namelijk de economie steunen.

3-i-am-not-a-shopaholic-voorkant

Al valt het nu heel erg mee met hoeveel ik koop. Want ik wil natuurlijk zoveel mogelijk sparen voor de verhuizing naar Curaçao. En ik vind het ook zonde om nog geld uit te geven aan winter spulletjes. Want die ga ik over een paar maanden toch ritueel verbranden. Of op marktplaats zetten. Misschien een beter idee.

Maar normaal gesproken hou ik wel van shoppen. En veel. Vooral online. Asos en nelly staan bij mijn snel keuzes als ik internet op mijn computer open. Vooral jurkjes en schoenen heb ik nooit genoeg. Maar de rest is ook rijkelijk vertegenwoordigd in mijn inloopkast.

6 reacties

 1. Haha, heel herkenbaar! Ik open ook altijd gauw een webshop om te kijken of er nog wat nieuws is en vind het lastig me in te houden. Gelukkig weet ik steeds beter af te wegen of ik iets ook echt nodig heb (naast het helpen van de economie dan ;)). Liefs

 2. zegt:

  Wat een leuke quote, haha, ik kan mezelf er wel in vinden, ondanks ik nu aan het sparen ben voor Parijs en Florida 🙂

 3. zegt:

  😉
  Kisses from Spain.
  Xoxo, P.

 4. zegt:

  Geweldige quote haha! Online shop ik ook meestal bij Nelly, boohoo of h&m (Lang leven de discount codes!) 😀 haha. Offline shop is best vaak vintage of prachtige vondsten bij de kringloop. Verder bestaat mijn garderobe uit primark, en hier op het eiland winkel ik bij Shana, Designer exchange, Mango en vooral zeer vage boutiquejes.

 5. zegt:

  Oh I love shopping maar helaas moet ik het echt ff wat rustig aan gaan doen haha.
  Fijne maandag!

 6. Wauw gaaf dat je naar curacao gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *