Bloggers life

leuke samenwerking met bedrijven voor je blog

Een nieuwe serie blog artikelen is geboren op mijn blog. Bloggers life. Deze serie komt elke dinsdag online. In elk artikel stel ik een vraag, waarop meerdere bloggers hun antwoord geven.


De vraag van deze week:

 

Wat is jouw leukste samenwerking met een bedrijf?

 

Simone.

Ik heb tot nu toe nog niet samengewerkt met een bedrijf. Wel heb ik laatst een artikel over de webshop ‘My Lovely Notebook’ geschreven. Deze webshop kwam ik tegen op mijn zoektocht naar leuke reisdagboekjes. Het idee om er over te schrijven kwam geheel vanuit mijzelf. De oprichtster van de webshop vond het wel echt tof en heeft me op haar perslijst gezet. Daarnaast mag ik nu één keer per maand een blog voor haar website schrijven.

Denna.

Ik denk dat al mijn samenwerkingen leuk zijn, maar mijn samenwerking met Bornprettystore staat toch bovenaan het lijstje staat omdat dit een doorgaande samenwerking is. Ik mag bij deze site iedere maand voor een vast bedrag wat uitzoeken en ik heb ook veel email contact met dit bedrijf. Het is mooi om te zien dat een bedrijf vertrouwen in mij had toen ik een kleine blogger was en nu mijn blog steeds meer begint te groeien vind ik het ook geweldig dat ik hun vertrouwen waarmaak.

Esmeralda.

Dat zijn verschillende, ik denk ook dat elke samenwerking die ik aangegaan ben dat die echt bij mijn stijl past. De samenwerking met ASOS was ook erg leuk.

Suzanne.

Dit vind ik best moeilijk. Er zijn heel veel leuke samenwerkingen geweest. De leukste speelt denk ik wel op dit moment, dat ik in samenwerking met een bedrijf een eigen armbandje heb ontworpen en dat deze nu ook echt te koop is. Hier ben ik echt trots op en ik vind het resultaat zo leuk geworden en ook helemaal in mijn stijl. Topper!

Nina.

Ik vind eigenlijk (bijna) alle samenwerkingen leuk.. De een is leuker dan de ander, maar allemaal nog even speciaal. Ik kan eigenlijk niet kiezen! Misschien moet de leukste nog komen.


 

Mijn leukste samenwerking met een bedrijf.

Lastig kiezen zeg. Eigenlijk vind ik alles wel leuk. Anders zou ik de samenwerking ook niet aangegaan zijn haha. Een van de leukste vond ik dat Akira een hondenkussen mocht testen. Toen het artikel online stond vroeg het bedrijf of ze de foto’s mochten gebruiken. Vond ik prima, en nu staat Akira op hun website, en is Akira dus officieel model en wereldberoemd.

En een winactie die ik laatst organiseerde vond ik ook erg leuk. Ik kreeg een hangstoel – waar ik erg  blij mee ben en ook vaak gebruik – en ik mocht er ook nog 2 weggeven. Dat voelt eigenlijk toch wel goed, als je ook andere mensen blij mag maken.

leuke samenwerking met bedrijven voor je blog

Dan nu de vraag aan jou. Wat is jouw leukste samenwerking met een bedrijf?

Lees hier alle bloggers life artikelen over o.a. geld verdienen met je blog en omgaan met negatieve reacties.

18 reacties

 1. zegt:

  Super leuk om te lezen!

  Ik heb twee keer in ruil voor een sieradenmerk een blog post met foto’s gemaakt van de sieraden. Echt super leuk!

 2. zegt:

  Ik heb geen beautyblog dus hiervoor krijg ik geen samenwerkingen maar voor mijn zoontje heb ik al enorm veel leuke producten mogen ontvangen om te reviewen. Een schooltas, schoolbeker, een drinkbeker, boeken enz. Echt super leuk en handig. Ik vraag altijd bij een samenwerking om een tweede exemplaar om mijn lezers ook blij te maken of op z’n minst een kortingscode. Er komen nu ook enorm veel leuke samenwerkingen aan met super winacties voor de mama’s onder ons.

 3. zegt:

  Ik heb onlangs een super leuke samenwerking gedaan met een hotel en mag binnenkort naar een festival. Allemaal heel erg leuk dus en heb niks te klagen!

 4. zegt:

  Wat leuk om te lezen. Ik heb nog nooit samengewerkt met een bedrijf voor mijn blog, maar eigenlijk gaat mij het daar ook helemaal niet om. Mocht het een product echt bij mij passen dan zou ik het best willen proberen natuurlijk XD

 5. zegt:

  Wat leuk om dit te lezen, ook in de reacties! Ik heb wel een boel leuke samenwerkingen gehad eigenlijk. Eigenlijk zijn ze allemaal leuk, want ik werk alleen samen met bedrijven waar ik ook echt mee wil samenwerken. 😀

 6. zegt:

  Hey Diana,

  Leuke rubriek is dit zeg! En wat een leuke en moeilijke vraag heb je gesteld. Interessant om de verschillende antwoorden te lezen.

  Ik heb inmiddels al vele verschillende samenwerkingen achter de rug en ook nog op dit moment een aantal in behandeling. Ik denk inderdaad ook dat de ene samenwerking net iets leuker is dan een andere. Ik ga zelf ook alleen maar samenwerkingen aan die bij mij en bij mijn blog passen en waar ik zelf ook enthousiast van word. Vooral de samenwerkingen waarbij ik producten mag testen en reviewen vind ik erg leuk. Maar ook samenwerkingen waarbij ik producten mag testen en ook een aantal mag weggeven aan mijn lezers, een soort van win-win-win situatie :). Op dit moment loopt er een gave samenwerking waarmee ik mooie laarzen mag reviewen, echt super leuk! Ik hoop dat er nog vele mooie samenwerkingen mogen plaatsvinden.

  Fijne dag!

 7. zegt:

  Ik heb ook hele leuke samenwerkingen gehad! Ik mocht oa een citytrip maken!
  Een minder geslaagd voorstel voor een samenwerking kwam van bornprettystore.
  Ik mocht dan wel maandelijks wat uitzoeken, maar voor dat bedrag en de slechte china kwaliteit hadden ze belachelijk hoge eisen.
  Zo wilden ze meerdere artikelen per maand met meerdere links en een banner op mijn blog plaatsen. Toen ik ze een tegenbod deed omdat ik hun eisen te hoog vond voor het bedrag dat ze me aanboden, reageerden ze erg onbeschoft! Too dá loo 😛

 8. zegt:

  Leuk om te lezen! Zelf blog ik al een paar jaar en heb ik er aardig wat samenwerkingen op zitten. Maar welke echt de leukste is? Dat is moeilijk kiezen.. Winacties vind ik in het algemeen erg leuk om te doen, omdat ik daar mijn volgers blij mee kan maken!

 9. zegt:

  Ik heb er nog geen gehad…geen echte eigenlijk. Het lijkt me wel erg leuk om met bedrijven te kunnen samenwerken. Wie weet in de toekomst! 🙂

 10. zegt:

  Lastige vraag! Mijn favoriete samenwerkingen zijn altijd degene met PR-bureaus omdat ze echt op de hoogte zijn van marketing en omdat we dan samen altijd de leukste ideeën kunnen opzetten. Toffe en originele winacties, leuke reviews, … Het leukste vond ik toen ik een doos pralines opgestuurd kreeg na een geslaagde campagne, dat vond ik echt geweldig! 😀

 11. zegt:

  Bedankt voor de vermelding. Een samenwerking moet inderdaad iets toevoegen aan je blog en je moet er zelf achter staan vind ik.

 12. zegt:

  Ik heb zo veel leuke samenwerkingen achter de rug. Bloggers Network heeft altijd erg leuke en unieke opdrachten vind ik. De leukste samenwerkingen vind ik over het algemeen winacties of met kleine nog onbekende bedrijven die prachtige producten maken:)

 13. Jullie hebben echt allemaal super leuke samenwerkingen gehad 😀
  Wij zijn denk ik nog te klein voor samenwerkingen, maar misschien komt daar in de toekomst wel verandering in 🙂

 14. zegt:

  Samenwerken met bedrijven vind ik 1 van de leukste dingen van het blogger zijn en niet om het geld of de gratis spullen, maar het vertrouwen van de bedrijven in je blog. Ik vond het erg leuk om voor Zadini een Hugo vergelijkingstest te doen en dit blijkt nu een jaar later nog steeds mijn grootste succes te zijn, Zeker met het mooie weer van de afgelopen weken werd het artikel als een gek gedeeld op social media. Maar de samenwerking met een kralen webwinkel vond ik ook heel leuk, omdat dat echt perfect aansloot, waar ik ook eigenlijk 1 artikel had moeten schrijven werden het er wel 4, omdat ik zoveel uit had mogen kiezen…

 15. zegt:

  Een van mijn leukste ervaring was niet echt een samenwerking maar meer een ‘beleving’. Ik mocht een dagje meelopen achter de schermen bij Vapiano en o.a. mijn eigen pasta klaarmaken achter de counter en heb ook een workshop barista gehad (proberen een mooi figuurtje te maken met cappuccino schuim, onmogelijk!)

 16. zegt:

  Wat een leuke reeks! Echt samenwerkingen heb ik niet echt veel ervaring mee, maar meegaan op een miniperstripje naar Rotterdam vond ik alleszins héél erg leuk!

 17. zegt:

  hmm lastig om te zeggen inderdaad!

  1. Samenwerkingen zijn altijd erg leuk. Met sommige PR-buro’s werk ik regelmatig samen, hannah, Oriflame. Maar ook rechtstreeks met verschillende merken. Eigenlijk zijn ze me allemaal altijd goed bevallen. Wel vind ik het makkelijker om voor mijn schoonheidsblog samenwerkingen te vinden dan voor mijn kidzblog.

   Groetjes
   Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *