Druk druk

playa lagun curacao

Gister ochtend terug gekomen uit Curaçao. Heerlijke vakantie hebben we gehad! Genoten van het goede weer. En vooral veel rond gekeken. En zoals jullie al in een vorig artikel hebben gelezen, hebben we besloten om in Curaçao te gaan wonen.

Wat viel het tegen om op te staan vanmorgen. – Oke, vanmiddag, had me maar 4 uur verslapen. Hallo jetleg! – Om je lekkere warme bedje uit te komen terwijl je weet dat het daarbuiten bijna vriest. Om vervolgens 5 lagen kleding aan te trekken. – ik mis me teenslippers nu al. –  en dan in de kou me hondje uit te laten.

Nee, ik ben niet gemaakt voor dit koude weer. Ik hoor thuis in Curaçao!

Maar voor nu genoeg gezeur. Want er is werk aan de winkel! Een plan van aanpak moet er komen. Dat ga ik doen!

Een planning voor een emigratie naar Curaçao ga ik maken!

En die zal ik natuurlijk hier online zetten. Want zoals jullie al in mijn ‘about page’ hebben kunnen lezen, wil ik meer met mijn blog dan alleen maar leuke stukjes schrijven. Ik wil van mijn blog ook een informatie platform maken voor iedereen die in hetzelfde schuitje zit als ons. Want ik ben niet de enige die naar Curaçao gaat verhuizen. 1000e Nederlanders vertrekken elk jaar naar Curaçao om er (tijdelijk) te gaan wonen.

Daarnaast weten ook ontzettend veel vakantiegangers Curaçao te vinden. Ook voor jullie zal hier veel informatie online komen. Zoals de mooiste stranden, de beste restaurants en de leukste uitjes.

Dit zal een apart onderdeel van mijn blog worden. Zodat alles lekker overzichtelijk blijft.

playa lagun curacao

Komende maanden zullen ontzettend druk worden. Want behalve deze blog heb ik ook nog mijn bikini bedrijfje – en jeej, al 2 bestellingen gehad deze maand! En dat terwijl ik bijna 3 weken dicht was – plus nog me gewone werk. Daarnaast wil ik de tijd dat ik nog hier ben ook nog extra veel afspreken met al mijn vrienden hier. En dan moet ik ook nog een emigratie regelen. kijken welke spulletjes mee gaan, en welke niet en dus moet verkopen. Druk druk..

Maar ondanks de drukte ga ik wel zorgen dat er elke dag een artikel online komt! Op vakantie lukte dat niet helemaal. Mede omdat internet heel slecht was. Dat miste ik wel, om elke dag een stukje online te kunnen zetten. Maar vriendje heeft beloofd dat ik goed internet krijg als we daar wonen, dus daar hou ik hem aan haha!

4 reacties

 1. Kelly zegt:

  Diana, wat een leuke blog!
  Ik en mijn vriend zijn ook aan het onderzoeken of dit een optie voor ons is, echter wel voor een bepaalde tijd met kans op verlenging i.v.m. het werk van mijn vriend.
  Ik blijf je volgen want ben onwijs benieuwd, naar al je tips en ervaringen.
  En wat een geweldige bikini’s!

  Groetjes,
  Kelly

  1. Diana zegt:

   hoi kelly.
   dankjewel 🙂
   super leuk dat jullie misschien ook die stap gaan maken. ik zou zeggen zeker doen als je de kans krijgt!
   laat me weten als jullie de knoop hebben doorgehakt! ben heel benieuwd.
   x diana.

 2. zegt:

  Jeetje Diana, wat onwijs spannend dit! Heb van de week je mooie blog ontdekt, en uiteraard alles gelezen over dit hele proces tot dusver. My oh my, ik voel vlinders in mijn buik van enthousiasme als ik dit lees, en ik ben niet eens degene die emigratieplannen maakt, haha! Vind het stoer van jullie dat jullie de sprong gaan wagen. Ben super benieuwd naar hoe jullie avontuur zich de aankomende tijd gaat ontwikkelen… I’ll stay tuned! 🙂 <3

  1. Diana zegt:

   jamie, wat een leuk berichtje zeg! dankjewel 🙂
   en ik ben zelf ook heel benieuwd haha.
   X diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *