Playa Guepi

playa Guepi | Strand Curacao

Nu woon ik hier al weer bijna 2.5 jaar en zelfs dan ontdek je nog nieuwe strandjes. Zoals Playa Guepi. Wat een ontzettend mooi strandje.

Playa Guepi ligt bij het kleine plaatsje Westpunt. Je rijdt naar Watamula – staat gewoon aangegeven vanaf de grote weg – en parkeert daar je auto. Daar loop je langs de kust af de linker kant op. Het is ongeveer 5 tot 10 minuutjes lopen. Afhankelijk van hoeveel foto’s je onderweg maakt. Het uitzicht is namelijk prachtig.

Het strand is niet makkelijk toegankelijk. Er loopt namelijk geen pad naar toe. Je moet via de rotsen naar beneden klimmen. Op zich prima te doen, maar als je slecht ter been bent is dit strand dus niet te bereiken.

Er is verder niets te doen daar en er zijn ook geen faciliteiten aanwezig. Er is een klein stukje zand waar je zou kunnen gaan liggen, maar verder zijn er vooral veel stenen en rotsen. Hierdoor is het ook lastig om het water in te gaan.

Leuk om eens te zien. Want het is er echt heel mooi. Je hebt geweldig uitzicht over de kustlijn. En het water is super helder. Maar het is niet echt een strandje waar je gaat liggen. Daar heb je andere strandjes in de buurt voor zoals Playa Kalki.

Foto’s van Playa Guepi.

playa Guepi | Strand Curacao

playa Guepi | Strand Curacao

playa Guepi | Strand Curacao

playa Guepi | Strand Curacao

playa Guepi | Strand Curacao

Ben jij hier al ooit eens geweest?

 

Vind hier een overzicht van alle stranden van Curacao.

En hier een overzicht van alle gratis stranden van Curacao.

2 reacties

  1. zegt:

    Wauw prachtig zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *