Dushi bida op Curacao

cruize schepen Curacao

Er zijn weer een paar weekjes voorbij tussen mijn laatste update en nu. Dus ik ga jullie weer laten zien wat ik afgelopen tijd allemaal gedaan heb. Weer een hoop leuke dingen in ieder geval.

Westpunt Curacao

Laatst moest ik op een zaterdag werken, en ik ben hier niet gekomen om alleen maar te werken. Ik geef mezelf elke week 2 dagen vrij. Dus ik nam de woensdag middag lekker vrij en ben met een vriendinnetje naar Westpunt gereden. Even een middagje vrij midden in de week en het voelt gelijk alsof je op vakantie bent. Wat is het toch chill om hier te wonen. Ik heb nog plekjes ontdekt waar ik nog nooit geweest was. Een nieuw strandje waar ik zelfs nog nooit van gehoord had. Ja, zelfs op zo’n klein eiland als Curacao is dat mogelijk. Komend weekend gaan we kijken of we ook op dat strand kunnen komen.

curacao zwembad

Ik heb ook weer mijn achtertuin ontdekt. Ik kwam daar eigenlijk nooit, maar laatste tijd ga ik toch af en toe weer aan het zwembad liggen. Laatst zijn we zelfs met een paar buren gaan bbq’en daar. Eigenlijk super chill dat je gewoon in je achtertuin zo’n vakantie gevoel kan krijgen.

Zwembad Curacao

Pizza’tje, Wijntje, Muziekje. Wat heb je nu meer nodig.

Honden Curacao

Ook mijn honden hebben ontdekt dat er meer is als alleen mijn eigen tuin. Elke keer als ik achter ben willen ze ook naar daar. Maar eigenlijk mogen daar geen honden komen. Akira en Binky nemen daar alleen geen boodschap aan. Nadat ze 3 keer ontsnapt waren en er bij kwamen liggen, heb ik ze maar daar gelaten. Ik heb ook geen idee hoe ze elke keer uit mijn tuin ontsnapten want het hek zat zo goed dicht. Gelukkig doen ze dat alleen maar als ik zelf daar ben.

Sunset Curacao

Ik heb ook weer een paar fotoshoots gehad. Allemaal op het zelfde plekje bij Piscadera. Ik vind het zo mooi daar. Die rotsen die over de zee lopen. De zonsondergang die elke keer weer prachtig is. En het is er zo lekker rustig.

nr Ten Curacao

Laatst ben ik bij Nr Ten wezen lunchen met een paar collega’s. Wat ziet dat er gezellig uit. En het eten was ook nog eens heerlijk.

Koken Curacao

Soms krijg ik ook ineens een gezonde bui en ga ik zelf iets gezonds maken. Zoals deze broodjes met avocado en champignons. Dat compenseert al die keren dat ik buiten de deur eet of MacDonald haal.

cruize schepen Curacao

Ik ben zelfs gaan wandelen. Vanuit Piscadera kun je langs het water naar Otrobanda wandelen en dan kun je langs de weg weer terug. Ondertussen moest ik wel even een foto van de Cruise Schepen maken. Wat blijft dat een prachtig gezicht die mega grote schepen die voor de stad in het water liggen.

hato Curacao Vliegveld

Je hebt op Curacao best wel wat mooie uitzicht puntjes. Zo heb je er ook 1 die uitkijkt op Hato. Super gaaf om die vliegtuigen te zien landen.

Blue Bay Curacao strand.

Laatst ook nog even een uurtje naar Blue Bay geweest. Heerlijk om na een werkdag nog even te ontspannen. Ik kon helaas niet lang blijven want ik moest erna naar de Papiamentu les.

bioscoop Curacao

Ik ben ook nog een keertje naar de bioscoop geweest. Naar 50 Shades. Maar ik vond hem niet zo heel erg boeiend. We hadden ook het eerste half uur gemist omdat we mega lang in de rij van de popcorn stonden.

Ik was vorige week ook nog bij een ander huisje wezen kijken. Kwam een super toffe woning tegen op Facebook. Dus ik meteen een afspraak gemaakt. Dag erna wezen kijken. Geweldige woning die ook nog eens heel goed geprijsd was. Kom je niet vaak tegen op Curacao. Helaas vonden meer mensen dat en besloten de eigenaren toch meer huur te willen vragen. Zo stom. Dat ging ik dus niet betalen en blijf ik lekker zitten waar ik nu zit.

Dat was het weer voor deze week.


Steun eiland-meisje.

Boek je vakantie via onderstaand artikel.

Een vakantie boeken naar Curacao

En je excursies via hier:

Reserveer je excursies voor de beste prijs.

Masha danki!

Meer info. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *