Kokomo beach

kokomo beach - strand curacoa

Kokomo beach ligt aan de Vearsenbaai, op zo’n kwartiertje rijden vanuit het centrum van Willemstad. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de ingang van het strand.

Kokomo behoort tot een van mijn favoriete strandjes. Het is er echt ongelooflijk mooi. Een prachtig wit zandstrand en zoals bij elk strand, heerlijk helderblauw water. Naast het strand heb je van die prachtige rotspartijen en op het strand wat palmbomen. Een prachtig plaatje dus. Maar wat ik ook zeker fijn vind aan dit strand, is de strandtent. Je kan daar echt lekker eten. Ik vind dit een van de beste strandtent. En dat in combinatie met dat prachtige strand, maakt dit toch wel tot een favoriet van mij. Ook is er service op het strand, wat ik erg fijn vind.

Door de weeks is het hier vrij rustig. Maar in de weekenden kan het wel best druk kan worden. Vooral de zondagen zijn populair. Dan is er een happy hour, met een live bandje. En tijdens een drankje zie je de zon langzaam de zee inzakken. Je hebt hier echt prachtige zonsondergangen.

Er zitten wel best wat rotsen als je het water in gaat, maar je kan ook via de pier het water in. Die pier is ook leuk voor foto-momentjes, De foto op mijn homepage is hier gemaakt.

Faciliteiten van Kokomo beach.

Dit strand is van alle faciliteiten voorzien. Er zit een leuke strandtent bij waar je lekker kan eten en drankjes kan bestellen. Er zijn wc’s en douches. Op het strand staan strandbedjes die je kan huren. Verder is er ook duikschool aanwezig.

Entree kosten van Kokomo beach.

De entree en het parkeren is gratis bij Kokomo beach, maar je mag niet je eigen eten en drinken meenemen. Als je een strandbedje wil huren kost dat je 7.50 gulden.

Foto’s van Kokomo beach.

kokomo beach - strand curacoa

kokomo beach - strand curacoa

kokomo beach - strand curacoa

kokomo beach - strand curacoa

kokomo beach curacao

kokomo strand curacao

zonsondergang kokomo beach curacao

kokomo beach curacao

Zonsondergang curacao

 

Klik hier voor een overzicht van alle mooie stranden van Curacao.

 

10 reacties

 1. Elian zegt:

  Ik ben het helemaal met je eens, dit is ook mijn favoriet. Niet in de minste plaats omdat als we op Curaçao zijn altijd in Boca Sami (Boca San Michiel) verblijven (bij Sun-reef, heerlijke plek). Dat is echt al halfweg deze baai, dus perfect voor ons. Toen wij ruim 20 jaar geleden op Curaçao woonden was dit gewoon een baai zoals zovelen. Maar de laatste paar keer: Heerlijk! En zoals je zegt, het eten en de bediening op het strand; tóp!

 2. Ohh heerlijk zeg!! Wat zou ik graag nu op zo’n bedje willen liggen haha!

 3. zegt:

  Ziet er inderdaad heel mooi uit, ben wel benieuwd naar een filmpje inderdaad 🙂

 4. zegt:

  Wat een ontzettend mooie foto’s zeg!

 5. Ik snap dat je een filmpje vergeten bent te maken. Ziet er echt ge-wel-dig uit. Heerlijk!!

  1. Diana zegt:

   haha ja helemaal vergeten te filmen tijdens het genieten 😛

 6. Monica Toure-Staas zegt:

  Santa Barbara Black is ook heel mooi. Ben je daar al geweest?
  Ajo Monica

  1. Diana zegt:

   is dat bij dat luxe resort? zo ja, daar ben ik wel geweest, maar dat was wel savonds dus niet met daglicht gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *