Een videoclip van je vakantie

Ik krijg vaak aanvragen voor een fotoshoot op Curacao. Gewoon als herinnering van de vakantie. Of gewoon om de hele familie weer eens samen op de foto te zetten. En waarom zou je dat thuis doen, als dat ook op een tropisch eiland kan.

Maar nu gaan we een stapje verder. Wat nu als ik zeg, dat je ook een leuke videoclip kan hebben van je vakantie, met je gezin, met je lover of desnoods alleen van je zelf. Of van een speciale gelegenheid. Denk aan een huwelijksaanzoek of verjaardag.

Dat kan nu. Weer eens wat anders. En leuk voor later. Of voor nu, om te delen op Facebook om al je vrienden jaloers te maken.

Je kan ook een dagje mee op tour gaan en dan krijg je daar een videoclip bij. Met de tour neem ik je mee naar de mooiste plekjes op Curacao. Ik maak mooie shots tijdens deze dag en later monteer ik daar een leuke videoclip van.

informatie over de tours.

Wil je niet een hele dag op tour over het eiland, dan kunnen we ook op een mooi plekje afspreken. bijvoorbeeld op een mooi strandje. De kosten daarvoor zijn 300 gulden (+-150 euro) Stuur me een berichtje, en we bespreken de mogelijkheden.

Ook leuk voor een verjaardagsfeestje of familie uitjes. Kosten bespreken we gewoon even.

Voorbeelden van een videoclip op Curacao

 

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee