Een videoclip van je vakantie

video clip maken op Curacao van je vakantie

Ik krijg vaak aanvragen voor een fotoshoot op Curacao. Gewoon als herinnering van de vakantie. Of gewoon om de hele familie weer eens samen op de foto te zetten. En waarom zou je dat thuis doen, als dat ook op een tropisch eiland kan.

Maar nu gaan we een stapje verder. Wat nu als ik zeg, dat je ook een leuke videoclip kan hebben van je vakantie, met je gezin, met je lover of desnoods alleen van je zelf. Of van een speciale gelegenheid. Denk aan een huwelijksaanzoek of verjaardag.

Dat kan nu. Weer eens wat anders. En leuk voor later. Of voor nu, om te delen op Facebook om al je vrienden jaloers te maken.

We spreken af op een mooie locatie, bijvoorbeeld op een mooi strandje of natuurgebied.

De kosten daarvoor zijn 400 gulden. Stuur me een berichtje, en we bespreken de mogelijkheden.

in combinatie met een fotoshoot, krijg je 50 gulden korting op de video.

Voorbeelden van een videoclip op Curacao

https://www.youtube.com/watch?v=_SVpv-KC6wo

https://www.youtube.com/watch?v=GVz52_wy7x4

1 reactie

  1. Diennelo zegt:

    Hi goedendag, ik zat net te kijken op de website en moet toegeven dat het er echt goed uit ziet. Ik kom regelmatig naar Curacao en ben sinds kort weer me hobby aan t oppakken en dat js het maken van muziek. En het is niets wat ik liever wil dan me eerste single die ik zou willen uitbrengen zal zijn op het eiland waar ik vandaan kom. Ik ben aankomende week in Curacao. Misschien dat we iets kunnen afspreken over de mogelijkheden. Hoop snel iets terug te horen.
    Mvg Diennelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *