Living the good life @ Curacao

wonen op Curacao

Het is weer tijd voor een kort verhaaltje over mijn leven op Curacao.

Het is nog steeds chill hier.

The end.

Nee grapje er is weer vanalles gebeurd laatste tijd. Weer allerlei dingen meegemaakt. En veel leuke dingen gedaan.

Allereerst zal ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe huisgenootjes. Nu verwacht iedereen natuurlijk dat ik nog meer honden in huis genomen heb, maar nee. Dan verlaat mijn vriend me. Deze keer zijn het 2 kinderen. De allerliefste van de hele wereld. Als ze slapen. Het zijn de 2 oudste kinderen van mijn vriend. 5 en 3 jaar. Jaimea-lee en Jeanairo. Ja, het duurde mij ook even voordat ik deze namen kon onthouden. Er is er nog 1 maar die blijft bij opa en oma wonen. Eigenlijk wilden we het eerst met de oudste proberen, maar de middelste is ook nooit meer weggegaan.

wonen-op-curacao

Een hele verandering in korte tijd. Een jaar geleden stond ik nog elke zaterdagavond op Zanzibar. Nu kijken we zaterdag avond op Netflix naar Disney films. Anders maar wel heel erg leuk. De kinderen zijn schatjes en het klikt heel erg goed.

Yakita, onze chiwawa puppie is ondertussen niet echt een puppie meer. Ze past bijna het kleinste halsbandje wat ik in de petshop kon vinden. Ze is de baas hier in huis over 4 westpointers die minimaal 5 keer zo groot zijn. En weet ondertussen dat ze via stoelen op de tafel kan klimmen en al het eten wat daar op staat kan stelen.

hond strand ccuracao

We zijn ondertussen ook druk bezig met onze tourtjes. Begin deze maand waren we begonnen en hebben ondertussen 4 tours gehad. Allemaal ontzettend leuk. Wil je ook een tourtje maken met ons? Stuur maar een berichtje. We verheugen ons er nu al op om je de mooiste plekjes op dit eiland te laten zien.

directeursbaai curacao / directorsbay curacao / stranden

We gaan ook zeer regelmatig samen en met de kinderen genieten van alle mooie plekjes hier op Curacao. Want dat hoort er natuurlijk ook bij. Aangezien we om de hoek wonen van verschillende mooie strandjes is er keuze genoeg. Eerst gingen we heel vaak naar Santa Martha. Maar moet zeggen dat ik daar de laatste tijd minder graag kom door de werkzaamheden en de vele zee-egels die daar ineens in de zee liggen. Lagun en Jeremi komen we regelmatig en vind ik allebei erg mooie strandjes. Ook vind ik het wel gezellig om eens een drankje te drinken op een happy hour bij Mambo beach. Of een hapje te eten in 1 van de vele lekkere restaurantjes die je hier hebt.

wet and wild Curacao

Ik bedenk me nu dat ik op mijn website ook nog nooit mijn vriend heb voorgesteld. Hij wilde eerst namelijk anoniem blijven. Dat is ondertussen niet meer het geval. Hij heeft zelfs een eigen Facebook page gemaakt. Caribean Kid. Neem maar even een kijkje. Veel zullen hem kennen als die leuke barman bij Lagun. Waar hij ondertussen niet meer werkt. We werken nu veel samen en hij wil nog een parttime baan in de horeca erbij. Weet iemand iets leuks? Wat ook makkelijk te bereiken is vanuit Bandabou.

tot de volgende keer maar weer.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *