Het goede leven.

sunset curacao

Weekoverzicht – Elke week vat ik mijn week samen. Dus elke maandag kun je hier lezen over mijn leven op dit mooie eiland. 


 

Deze week heb ik lekker veel op het strand doorgebracht. Er waren nog wel wat buien, maar eindelijk was het deze week ook veel dagen erg mooi weer. weer blauwe luchten en die brandende zonnestralen op je huid.

aloha Curacao

De week begon goed met een frietje op het strand. Ja i know, ik schreef vorige week nog over dat het goed ging met sporten en afvallen enzo. maar soms moet je toch ook even lekker ongezond doen. Ieder mens heeft dat zo eens in de tijd nodig. En wat is dan beter om een lekker hollands frietje met snacks te eten onder de palmbomen.

sushi mambo curacao

En deze week had ik ook eindelijk weer eens een keertje sushi gegeten. Mijn lievelingseten, maar al maanden niet gehad. Met mijn ex ging ik echt regelmatig sushi eten, en hij was weer op het eiland afgelopen 2 weken. Dus we hadden een sushi-lunch gepland. Fijn dat we nog wel gewoon met elkaar overweg kunnen, maar eerlijk gezegd voelde het ook wel een beetje raar om weer samen te zijn na zo’n lange tijd.

mambo beach curacao

Soms heb ik afspraken op prachtige plekjes. Oké, bijna al mijn afspraken zijn op prachtige plekjes aangezien ik alleen maar mooie plekjes wil laten zien op mijn site. En dan ga ik daarna nog maar even een paar uurtjes op het strand werken.

sunset curacao

Vrijdag was het weer eens tijd voor lekker ouderwets een happy hour bij chill. Wat eerst eigenlijk de standaard start van het weekend was. Nu was ik al een tijdje niet meer geweest, en ondanks dat het niet heel mooi weer was heb ik er toch weer van genoten. Ik had daar afgesproken met iemand die me een berichtje gestuurd had via Facebook. Heel gezellig was het weer en eigenlijk moet ik dat echt vaker doen, die happy hours. Drankjes op het strand tijdens zonsondergang zijn de beste.

playa jeremi curacao

Ik vroeg jullie laatst op Facebook naar welk strand ik moest gaan. Ik wilde graag naar een strand waar ik nog niet geweest was. Uiteindelijk is het Jeremi geworden. Echt zo ontzettend mooi. Het water is net zo helder als bij Grote Knip en heerlijk om in te zwemmen. Verder is er helemaal niets op het strand, maar dat maakt niet uit. We nemen gewoon bedjes en een koelbox mee en onze dag kan niet meer stuk.

playa kalki curacao

De dag erna was het weer beachday. Die dag hebben we voor Playa Kalki gekozen. Helemaal op westpunt en een prachtig strand. Wat kan het leven toch mooi zijn. Daar in het water, om je heen kijkend, realiseer ik me op wat een geweldig eiland ik woon. Voor veel mensen is dit vakantie, voor ons eilandbewoners is dit het echte leven. Gewoon elk weekend dat vakantie gevoel.

Dat was mijn week. Hoe was de jouwe?

Bon siman.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

1 reactie

  1. zegt:

    Wauw, wat een geweldige foto’s! Echt jaloersmakend. En zo’n frietje op z’n tijd moet inderdaad gewoon kunnen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *